Seminarii gratuite pentru studenti: Educatie Financiara si/sau Workshopul de Advocacy

0

Centrul de Educatie non-Formala CEnF al Casei Studentilor Bucuresti organizeaza LUNI, 19 decembrie ultimele doua actiuni pe 2011.

Studentii pot participa gratuit la Seminarul de Educatie Financiara orele 10.00 – 13.00 si / sau Workshopul de Advocacy orele 14.00 – 17.30
 

Locuri disponibile : 30
Pentru informatii si inscrierea studentilor : iuliana.dobre@ccs.ro, 0723.241.881
Casa Studentilor Bucuresti – Calea Plevnei 61, www.ccs.ro

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează