Seminar: Hai sa ne schimbam atitudinea!

0

Articol scris de Ariel Constantinof

Zig Ziglar spune: „Your attitude, not your aptitude, will determine your altitude.”

Carevasazica, uneori nici nu conteaza ce aptitudini ai, caci atitudinea corecta te va duce la altitudinea dorita. Optimismul, desi vazut de unii oameni ca un mare <i>bullshit</i>, este doar o atitudine pe care o putem alege. Din punctul meu de vedere este atitudinea care ma va duce la altitudinea pe care o vreau eu… mereu.

Timp de 3 ore o sa ne cunoastem (caci atitudinea unui om iese la iveala doar cand acesta interactioneaza cu alti oameni) si o sa invatam, o sa glumim, o sa radem, o sa ne jucam si o sa scriem o poezie. O sa fie o zi minunata in care sper sa ramanem cu niste prieteni optimisti alaturi de noi!

Seminarul costa 30 de RON – dar, pentru ca si eu am fost la seminarii care nu mi-au adus nimic nou, la final voi da oricarui participant posiblitatea sa isi ia „investitia financiara” inapoi. Fara nicio suparare.
Detalii si aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează