Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar: Hai sa ne schimbam atitudinea!

0

Articol scris de Ariel Constantinof

Zig Ziglar spune: „Your attitude, not your aptitude, will determine your altitude.”

Carevasazica, uneori nici nu conteaza ce aptitudini ai, caci atitudinea corecta te va duce la altitudinea dorita. Optimismul, desi vazut de unii oameni ca un mare <i>bullshit</i>, este doar o atitudine pe care o putem alege. Din punctul meu de vedere este atitudinea care ma va duce la altitudinea pe care o vreau eu… mereu.

Timp de 3 ore o sa ne cunoastem (caci atitudinea unui om iese la iveala doar cand acesta interactioneaza cu alti oameni) si o sa invatam, o sa glumim, o sa radem, o sa ne jucam si o sa scriem o poezie. O sa fie o zi minunata in care sper sa ramanem cu niste prieteni optimisti alaturi de noi!

Seminarul costa 30 de RON – dar, pentru ca si eu am fost la seminarii care nu mi-au adus nimic nou, la final voi da oricarui participant posiblitatea sa isi ia „investitia financiara” inapoi. Fara nicio suparare.
Detalii si aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.