Seara de film: „FOCUL” la Centrul Seeds for Happiness

0

Seara de film – FOCUL  la Centrul Seeds for Happiness

Miercuri, 14 noiembrie, intre orele 19 – 22

Why not? Invitatie la introspectie in trairea constienta!

Pentru aceasta editie a Serii de film, il vom avea ca invitat pe Jogeshvar, impreuna cu care vom viziona, si apoi discuta si analiza, filmul indian FOCUL, realizat de regizorea indiana Deepa Mehta.


Filmul a fost foarte controversat, deschizand spatiul pentru dezbateri pe teme de etica personala si sociala. Vom folosi aceasta proiectie ca platforma pentru a anima introspectia in trairea constienta, incepand cu dorintele noastre si intrebandu-ne: De ce nu?

Puteti urmari o scurta prezentare a filmului aici.

Locatie: Centrul Seeds for Happiness – Bucuresti Sala Focus, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16

Donatie sugerata: 15 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează