Se lanseaza Revista de Povestiri!

0

Pe 14 martie la ora 19, la Clubul Taranului din Bucuresti, iese in lume Revista de Povestiri!

Revista de Povestiri promoveaza literatura prietenoasa si lectura creativa, isi propune sa devina un spatiu al imaginatiei, al talentului literar liber si deschis spre interactiune, spre joc. Creatiile care te intampina aici spun o poveste, fie ca o fac prin genul povestirii, al poeziei, al imaginii sau in alt fel.

Textele publicate in revista au cel mult trei pagini si sunt scrise in majoritatea lor de autori debutanti, cu toate ca ne laudam si cu autori cunoscuti si admirati. Revista de Povestiri vrea sa stimuleze scrisul, asa ca pune la dispozitie spatiu pentru povestiri primite de la cititori si da sansa celor care se potrivesc conceptului revistei sa devina colaboratori permanenti.

Pe draga noastra revista o puteti cumpara tiparita sau in versiune digitala. Va aparea lunar, din 15 martie, costa 10 lei (formatul tiparit) si va fi distribuita la nivel national prin librăriile Humanitas, Librarium, Anthony Frost, ceainaria Joie de vivre si cafenelele Cafeteca. In curand, reteaua de distributie se va largi. Versiunea digitala va fi disponibila doar pe www.elefant.ro si pe site-ul revistei.

Revista de Povestiri este un proiect facut din pasiune. Nu e facut pentru bani, nu e facut din snobism, nu e facut dintr-un vis de marire al autorilor, e facut pentru ca meritam asa ceva. Un loc de joaca, in care sa cream lumi noi si sa ne bucuram unii de altii. Un numar critic de oameni a crezut in revista de la inceput, iar de atunci toate eforturile au mers spre materializare. Am vrut mult de tot sa existe. Si gata.

Pentru a pregati lansarea revistei, acum doua luni l-am delegat pe domnul Motanov sa se ocupe de recrutat oameni jucausi, iar impreuna ce ei sa faca antrenamente de imaginatie pe Facebook, de doua ori pe zi. In aceste doua luni, recrutii l-au indragit pe Motanov si au dovedit prin multimea de comentarii prin care au participat la antrenamente, ca intr-adevar exista acest chef de joaca si aceasta bucurie de a-ti folosi imaginatia. Si nu singur, ci impreuna cu alti oameni, pe care, de cele mai multe ori, nu-i cunosti. In acest context, recrutii s-au inteles surprinzator de bine, nu au fost rautaciosi, nu s-au certat, au colaborat si s-au apreciat.

Va invitam cu drag la evenimentul de lansare din 14 martie, am sunat adunarea aici. Am pregatit cateva trebusoare creative pe conceptul revistei, avem muzici live (micutii Adriana Volceanov si Radu Pop), avem tot ce ne trebuie sa zambim de la inceput pana la sfarsit.

Pentru orice detalii posibile, va invitam pe www.revistadepovestiri.ro

————

Revista de Povestiri este un proiect al la fel de tinerei asociatii Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative.

Proiectul nostru n-ar fi fost posibil fara ajutorul continuu al buticului de creatie www.teaser.ro Le suntem recunoscatori pana peste cap.

De asemenea, vrem sa multumim cu multa simpatie Zehava Jewelry, care va contribui la sustinerea proiectului in primele patru luni.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.