Se lansează noile abonamente pentru concertele şi recitalurile Sălii Radio din Bucuresti

0

Se lansează noile abonamente pentru concertele şi recitalurile Sălii Radio:

Doar două săptămâni la dispoziţie pentru a vă asigura un loc la evenimente extraordinare 

O dată cu venirea toamnei şi apropierea noilor stagiuni pentru sălile de spectacole şi concerte ale capitalei, se anunţă deja şi noile tendinţe de sezon ! Dacă în fiecare anotimp în modă şi design stilurile se succed, în lumea artei clasicul a fost şi va rămâne o permanenţă apreciată de publicul de toate vârstele. Muzica clasică în interpretarea unora dintre cei mai apreciaţi artişti din ţară şi străinătate îşi va reocupa locul privilegiatla Sala Radio.

Orchestrele şi Corurile Radio lansează noile abonamente pentru perioada toamnă – iarnă 2012 ! Publicul fidel, dar şi tinerii care iubesc muzica şi vor să descopere cât de înconjuraţi sunt zilnic de partituri clasice, de la soneria telefonului mobil până la reclamele TV, toţi cei care vor să nu rateze concerte şi recitaluri de excepţie sunt aşteptaţi la casa de bilete.

Aveţi locuri asigurate numai dacă vă abonaţi în perioada 29 august-11 septembrie 2012, la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14. 28 sau 021-314.68.00. Programul este de luni până vineri, între orele 9.00-18.00.

Noua stagiune va debuta cu câteva evenimente extraordinare. Miercuri, 19 septembrie sunteți aşteptaţi la o « confruntare » artistică între doua viori de colecţie, Stradivarius şi Guarneri, care se vor « lupta » în măiestrie graţie celor doi violonişti de talie internaţională Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, « arbitrajul » fiind asigurat de pianistul Horia Mihail. Recitalul face parte din cea de-a doua ediţie a turneului naţional « Duelul viorilor ».

Evenimentul va fi urmat de concertul de deschidere al Orchestrei Naţionale Radio – vineri, 12 octombrie, care are în program celebra cantată Carmina Burana (Carl Orff), un prilej pentru a îl aplauda pe noul dirijor principal al Orchestrei Naţionale Radio : tânărul şi carismaticul artist Tiberiu Soare. Solista serii va fi Luiza Borac, cunoscuta pianistă de origine română stabilită în Germania, care va interpreta alături de orchestră Concertul în do major pentru pian şi orchestră de Mozart.

Miercuri, 17 octombrie, este rândul Orchestrei de Cameră Radio să îşi reîntâlnească prima oară publicul în noua stagiune sub bagheta dirijorului sârb Dejan Savic şi avându-l la orgă pe solistul ceh Pavel Kohout, cu un program original.

Pentru alte informaţii legate de stagiunea 2012-2013 aOrchestrelor şi Corurilor Radio vă rugăm să consultaţi site-ul orchestre.srr.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează