Se cauta cei mai talentati Mentori, Traineri, Consilieri, Profesori si Psihologi pentru copiii cu abilitati inalte!

0

Vesti bune pentru romanii care cauta joburi in zona de educatie / trainining / psihologie! Primul Centru de Inovatie Didactica din Bucuresti cauta cei mai talentati Mentori, Traineri, Consilieri, Profesori si Psihologi pentru copiii cu abilitati inalte!

O oportunitate sa iti dezvolti cariera! Vino sa afli!

Raspunsul pozitiv pentru oricare dintre intrebari te recomanda pentru Centrul Multimedia de Inovatie Didactica, Str Pascani nr 6, din cadrul Scolii 155 “Preasfanta Fecioara Maria”, care isi va incepe activitatea in 13 Septembrie a.c. pentru 2 ani, pentru > 60 de copii 9-12 ani, identificati cu potential inalt printr-un Proiect Pilot de Testari la nivel international. O Scoala de Excelenta ii asteapta pe 30 de norocosi cu cele mai bune rezultate, si avem nevoie de tine ca sa le deschizi drumul spre vocatia personala!

* + Ai o metoda inovativa de predare?

* + Ai descoperit tehnologii didactice inovative si vrei sa le utilizezi in predare?

* + Ai studiat in strainatate?

* + Stii cum sa descoperi abilitatile copiilor, sa-i motivezi si sa le deschizi apetitul pentru cunoastere, pentru bucuria de a afla, de a se dezvolta, pentru gandirea complexa?

* + Iubesti sa lucrezi cu copiii si tot timpul te pasioneaza limitele cunoasterii in domeniul tau?

* + Ai expertiza intr-un arie precum – si vom da doar exemple: Gandire Laterala, Gandire Critica (Critical Thinking), Gandire Complexa, Creativitate, Matematica Intuitiva, Cum sa dezvolti gandirea independenta, Comunicare Non-violenta, Cum sa iti castigi increderea in tine, Gandire Pozitiva, Inteligenta Emotionala, Invatare prin Metafora, Dezvoltarea gandirii prin Muzica, Leadership, Project Management, Whole Brain Teaching, Wellbeing, Arta Dramatica, Dans, etc, etc

Mai multe informatii sunt pe site-ul giftededu.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează