Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SCRIE DESPRE TINE – înscrieri noi în luna iulie

0

E cald si la Scrie despre tine se incing pixurile, asa ceva n-a mai vazut Bucurestiul. Niste oameni care se strang de 2 ori pe saptamana prin tot felul de locuri si se pun pe scris, povestit, notat, ascultat, observat si facut exercitii de actorie care se transforma in niste piese in sine. Se disting prin- ras mult uneori  in hohote, ochi vii, uneori umezi, si de multe ori durere in mana stanga sau dreapta depinde cu care scriu de obicei. Uneori in timpul exercitiilor de scris sau actorie se mai aud expresii de genul : ”mama ce revelatie am avut!” insotite de o palma peste frunte. Nu ne speriem , e ceva normal.  Pentru ca ”Scrie despre tine” a devenit adrenalina noastra, va invitam sa va inscrieti la o noua grupa, pana pe 20 iulie, si sa intram impreuna intr-o aventura din care fiecare dintre voi va pleca cu un scenariu despre el. Vera si Sorin trainerii va asteapta. De asemenea, tot ei va mai spun ca:

Scrie despre tine este un atelier de dramaturgie si dezvoltare personala in care poti sa lucrezi cu actori si regizori profesionisti exercitii creative de actorie si dramaturgie bazate pe povesti si experiente personale. Trainerii au dezvoltat o metoda bazata pe interviuri, exercitii de observatie, de actorie si de scris care te va ajuta sa iti povestesti mai bine universul si povestindu-l sa il si intelegi.

”Fiecare va fi pus fata in fata cu propriile mecanisme de limbaj, de aparare si de povestire. Este un fel de prima oglinda si prin ea veti incepe sa va studiati si sa va intelegeti mai bine reactiile, pattern-urile de limbaj, felul de a povesti si de a reactiona. Prin exercitiile propuse in primul modul incercam sa dezvoltam simtul observatiei si al povestirii unui eveniment, deprinderea de a empatiza cu personajele despre care scrii si de a le investiga universul. Fiind vorba de un limbaj mai specializat care vizeaza teatrul, vom face si cateva exercitii foarte simple de actorie.” (Vera Ion si Sorin Poama, traineri )

Inscrieri si mai multe detalii despre atelier: http://scriescrie.wordpress.com/ateliere-noi/

Pentru orice întrebări si nelamuriri asteptam mailurile voastre la scriedespretine@gmail.com

(Momentan, partenerii nostri principali sunt JoinPoint si Lente Cafe din Arcului 8, carora le multumim pentru gazduire, pentru terasa umbroasa, si mansarda racoroasa)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.