Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoala de vara de Scenaristica (1-5 iulie)

0

 

1-370x250

Daca v-ati intrebat vreodata cum se scrie un film si care e diferenta dintre o poveste scrisa pentru a fi citita si o poveste scrisa pentru a fi vazuta, Fundatia Calea Victoriei va invita saptamana viitoare, incepand de luni, 1 iulie, la Scoala de vara de Scenaristica.

Anda Cruceanu, regizor si scenarist, va va invata care sunt pasii pe care trebuie sa-i faceti ca sa transformati o idee sau o intamplare intr-un scenariu de film.

Aflam cum se construieste un personaj si cum facem ca firul actiunii „sa prinda” spectatorul, vizionam si analizam fragmente din filme celebre, facem exercitii de creativitate si… incepem lucrul la propriul scenariu.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor ce au povesti si vor ca povestile lor sa ia forma unui scenariu cinematografic. Nu exista o limita de varsta, singurul criteriu de participare este acela de a avea o poveste de transmis mai departe.

Scoala de vara are cinci intalniri ce se desfasoara de luni, 1 iulie, pana vineri, 5 iulie, intre orele 19.00 si 21.30.

Lector: Anda Cruceanu

Data incepere: 1 iulie, ora 19.00

Numar ateliere: 5; frecventa: zilnic, de luni pana vineri, 1-5 iulie

Cost: 225 lei, cost studenti: 200 lei

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare 40, et. 1

Inscrieri la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.