Scoala de activism, scoala unde inveti participarea publica

0

SCOALA DE ACTIVISM

Vino la Scoala de Activism – scoala unde inveti participarea publica. Scoala de Activism este un proiect al Centrului Public al Fundatiei Soros Romania. 

Convinge-ne in 400 de cuvinte pana pe 29 februarie 2012, completand acest formular.

Cursurile saptamanale ale scolii vor fi sustinute de profesori cu experienta:

Scoala de Activism va avea 15 elevi, care vor sustine un proiect practic de participare publica si activism la sfarsitul cursurilor care vor dura 4 luni.

Daca vrei sa ne cunosti inainte de aplicatie, viziteaza-ne la Centrul Public al Fundatiei Soros (zilnic si in weekend intre 14:00 si 20:00) sau scrie-ne un email la: centrulpublic@soros.ro

Ne gasesti si pe Facebook: www.facebook.com/fundatiasoros

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează