Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

 SAVE THE DATE – Maratonul Olteniei: 25-26 august 2018, Ramnicu Valcea!

0

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, pune pentru al 6-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana si lanseaza sportivilor amatori invitatia de a-si rezerva in agenda datele de 25 august si 26 august pentru o portie de energie si adrenalina. Inscrierile incep la 1 martie 2018 pe site-ul maratonulolteniei.ro.

La editia din 2018, iubitorii de sport in aer liber isi vor putea testa rezistenta pe traseele antrenante de MTB Cross-country si Trail Run. Startul competitiilor va avea loc in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, iar organizatorii au pregatit multe surprize si noutati care exploreaza noi tehnologii, precum si cele mai noi atractii in domeniul evenimentelor sportive.

Pana atunci, amintim cateva dintre cifrele magice ale Maratonului Olteniei in 2017:

  • 574 de participanti
  • 000 EUR donati Centrului de Transfuzii Sangvine Valcea
  • 85 de competitori angajati ai Grupului CEZ in Romania
  • 43 de competitori angajati ai partenerilor Maratonului
  • 96 de voluntari angajati ai Grupului CEZ in Romania

„In cele cinci editii de pana acum, Maratonul Olteniei a imbinat perfect promovarea unui stil de viata sanatos si echilibrat cu o cauza nobila, din comunitatea locala. Aceste repere raman prioritatile noastre si in 2018. Retetei de succes ii vom adauga, insa, noi ingrediente – pregatim premiere si surprize participantilor, astfel incat Maratonul Olteniei sa ramana evenimentul sportiv preferat de amatorii de sport, desfasurat intr-un cadru natural spectaculos.” – Martin Zmelik, CEO CEZ Romania.

Pentru a afla din timp noutati despre eveniment, urmariti-ne pe website-ul maratonulolteniei.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei/.

Vizionati video-ul Save the Date, aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.