Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sari peste hotare cu AIESEC!

0

AIESEC România organizează târgul de internship-uri  globale intitulat X Fair, prin care invită studenţii să „Sară peste hotare”, într-un stagiu de voluntariat sau de practică plătită în stăinătate. Târgul va avea loc între 21 şi 23 mai, în cele 14 oraşe în care AIESEC este prezent.

Studenţii din oraşele Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara se pot bucura în această vară de o vacanţă exotică, în una dintre cele 113 ţări AIESEC. Aceştia pot beneficia de un stagiu de voluntariat creat pentru dezvoltarea comunităţilor externe, sau de un internship plătit la o companie din strainătate. În cadrul acestor internship-uri, studenţii îşi pot exersa atât abilităţile de vorbire a limbii engleze, cât şi capacitatea de a lucra în echipă şi de a fi proactiv, toate fiind elemente căutate de companii în cadrul angajării tinerilor.

X Fair este ocazia tinerilor de a accesa ofertele de internship-uri AIESEC şi de a se înscrie în cadrul programului, urmând ca mai apoi să îşi aleagă destinaţia şi internship-ul care li se potriveşte cel mai bine. La târg vor mai avea loc activităţi precum: tombole, bodypainting, dansuri, jocuri şi multe altele. Târgul se va desfăşura atât în incintele universităţilor din oraşele menţionate mai sus, cât şi în locaţii precum mall-uri şi centre comerciale.

AIESEC Bucureşti te aşteaptă pe 21 mai la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir, pe 22 mai la ASE și Universitatea din București, Facultatea de Litere și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, iar pe 23 mai  la Universitatea Hyperion și Universitatea din București, Facultatea de Litere.

Pentru mai multe informaţii studenţii pot accesa pagina www.aiesecbucharest.ro

romeo+mada4

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.