Sari peste hotare cu AIESEC!

0

AIESEC România organizează târgul de internship-uri  globale intitulat X Fair, prin care invită studenţii să „Sară peste hotare”, într-un stagiu de voluntariat sau de practică plătită în stăinătate. Târgul va avea loc între 21 şi 23 mai, în cele 14 oraşe în care AIESEC este prezent.

Studenţii din oraşele Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara se pot bucura în această vară de o vacanţă exotică, în una dintre cele 113 ţări AIESEC. Aceştia pot beneficia de un stagiu de voluntariat creat pentru dezvoltarea comunităţilor externe, sau de un internship plătit la o companie din strainătate. În cadrul acestor internship-uri, studenţii îşi pot exersa atât abilităţile de vorbire a limbii engleze, cât şi capacitatea de a lucra în echipă şi de a fi proactiv, toate fiind elemente căutate de companii în cadrul angajării tinerilor.

X Fair este ocazia tinerilor de a accesa ofertele de internship-uri AIESEC şi de a se înscrie în cadrul programului, urmând ca mai apoi să îşi aleagă destinaţia şi internship-ul care li se potriveşte cel mai bine. La târg vor mai avea loc activităţi precum: tombole, bodypainting, dansuri, jocuri şi multe altele. Târgul se va desfăşura atât în incintele universităţilor din oraşele menţionate mai sus, cât şi în locaţii precum mall-uri şi centre comerciale.

AIESEC Bucureşti te aşteaptă pe 21 mai la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir, pe 22 mai la ASE și Universitatea din București, Facultatea de Litere și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, iar pe 23 mai  la Universitatea Hyperion și Universitatea din București, Facultatea de Litere.

Pentru mai multe informaţii studenţii pot accesa pagina www.aiesecbucharest.ro

romeo+mada4

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează