Sarbatoreste Ziua Dunarii cu EcoStuff Romania!

0

Ziua Internationala a Dunarii este sarbatorita in fiecare an pe 29 Iunie. Aceasta data marcheaza semnarea Conventiei privind cooperarea pentru protectia si utilizarea durabila a fluviului Dunarea), la propunerea tarilor dunarene si sub auspiciile Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR), cu sediul la Viena.

EcoStuff Romania va sarbatori prin munca, organizand cu aceasta ocazie „Danube Cleanup” – o actiune de ecologizare a zonei cunoscute sub numele de „Golful Nerei„, chiar la intrarea Dunarii in tara. De aici, in functie de numarul voluntarilor participanti, va fi curatat si malul romanesc al Dunarii inspre Bazias, Divici, Moldova Noua.

„Danube Cleanup” beneficiaza de sprijinul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, al rangerilor Parcului Natural Portile de Fier si al Sistemul de Gospodarire a Apelor Caras-Severin. Deseurile colectate vor fi ridicare de doi operatori, Lineo Design pentru reciclabile si Ionela srl pentru toate celelalte.

Toti cei care doresc sa participe la aceasta actiune sunt rugati sa-si anunte participarea folosind pagina evenimentului creat pe Facebookhttps://www.facebook.com/events/169885549843573/

d1

Va fi o actiune prin care dorim sa multumim tuturor celor din amonte care au grija ca toate peturile si gunoaiele lor plutitoare sa ajunga aici.

Actiunea se desfasoara sambata 29 iunie, dar marea parte a participantilor va ajunge vineri. Se va sta pana duminica, la cort.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează