Săptămâna voluntariatului la P&G: 100 de angajați ai companiei vor munci pe șantierul Habitat for Humanity

0

Procter & Gamble continuă sprijinul oferit familiilor care locuiesc în condiții precare. În săptămâna națională a voluntariatului, între 11 și 15 mai, 100 de angajați ai companiei vor munci pe șantierul Habitat for Humanity România din Ploiești. Voluntarii vor pregăti fundația pe care va fi ridicat un qvadruplex, care va deveni acasă pentru patru familii din comunitate.

P&G susține misiunea Habitat for Humanity în România din anul 2013, prin importante donații financiare, produse de igienă și voluntari. La nivel internațional, colaborarea cu P&G cu Habitat for Humanity a început încă din 2004 și peste 2,000 de voluntari ai companiei P&G au lucrat pe șantierele din întreaga lume, în parteneriat cu Habitat for Humanity pentru eradicarea locuirii sărăcăcioase sprijinind astfel peste 12,000 de familii din 18 țări.

Voluntari P&G pe santierul Habitat for Humanity (2)

“P&G este una dintre companiile care se implică cu devotament și generozitate în comunitățile vulnerabile și care lucrează împreună cu angajații din întreaga lume să schimbe viețile celor mai puțin norocoși. Suntem recunoscători și mulțumim pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului și sperăm să continuăm acest parteneriat mulți ani de acum înainte”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

“Mărcile P&G, ca de exemplu, Ariel, Fairy, Tide, Bonux, Pampers, Head&Shoulders, Gillette și multe altele au fost întotdeauna un ajutor real, care au contribuit la îmbunătățirea vieții consumatorilor. Suntem mândri de impactul pozitiv pe care mărcile și angajații P&G îl aduc în viețile familiilor din întreaga lume”, a declarat Cornelia Șofronie, Communications Manager P&G.

Habitat for Humantiy România va construi, între 2015 și 2016, două qvadruplexuri pentru opt familii din Ploiești. În anul 2015 va fi ridicat primul qvadruplex.

Despre Procter & Gamble

P&G contribuie la îmbunătățirea vieții a aproximativ 5 milioane de consumatori din întreaga lume prin portofoliul său de mărci de calitate. Cele mai cunoscute mărci ale companiei sunt Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. P&G este prezent în peste 70 de țări. Vă rugăm vizitați www.pg.com pentru cele mai noi știri și informații despre P&G și mărcile sale.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au un loc decent în care să trăiască. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele șapte filiale ale sale din Beiuș, Cluj, Rădăuți, Comănești, Cumpăna și Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane să aibă un loc decent în care să trăiască, prin construcții de case și reabilitări, și alte 20.000 prin programele de prevenție și răspuns la dezastre. La nivel internațional, Habitat for Humanity a construit și reabilitat peste 800.000 de locuințe pentru 4 milioane de persoane din 80 de țări de pe întreg Globul.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.