Săptămâna Culturală

0

 Universitatea Româno-Americană desfășoară în săptămâna 1-7 Aprilie 2013 proiectul intitulat “Săptămâna Culturală”, dedicat studenților din București. În spiritual acestei inițiative, CS-URA în parteneriat cu USR organizează activități ce promit a avea același impact ca și până acum în rândul participanților.

Concurs de cultură generală, expoziție de fotografie, eveniment sportive, conferințe și workshop-uri, acestea fiind doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc.

Scopul acestui proiect este implicarea tuturor studenților și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale studenților, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii. Totodată se dorește participarea acestora în acțiuni variate, în contexte nonformale.

Universitatea Româno-Americană este direct implicată în susținerea acestui proiect și cu această ocazie urează tuturor participanților mult succes și îi încurajează să participe la evenimentele prilejuite de această săptămână!


Informații privind înscrierile se pot găsi pe pagina de facebook:facebook.com/saptamanaculturala.

cultura2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează