Saptamana aceasta are loc evenimentul Top Talents – proiect dedicat tinerilor cu rezultate remarcabile

0

Joi si vineri, 10-11 mai 2012, la Hotel Caro, Bucuresti are loc cea de-a cincea editie a programului Top Talents Romania. 300 de studenti, masteranzi si proaspat absolventi care indeplinesc cel putin unul din urmatoarele criterii: rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare si expunere internationala au fost invitati la Top Talents Romania.

In timpul celor doua zile, tinerii vor interactiona cu 5 companii, lideri in industria lor, care recunosc potentialul si investesc in dezvoltarea lui: BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L’Oréal si GlaxoSmithKline.

In cadrul evenimentului Top Talents din aceast an cei 300 de finalisti:

  • vor participa la conferinte si sesiuni sustinute de modele de succes si invitati internationali: Bogdan Mamina – Marketing Director, Hilti Subregion Turkey (MCC), Gilles Antoine – Country General Manager, L’Oreal, Gerard Chandran – Managing Director, Kraft Foods Romania, Adela Jansen – Director Executiv de Resurse Umane la BRD – Groupe Société Générale, respectiv Oliver Olson – Program Director for Maastricht School of Management Romania.
  • vor avea ocazia de a afla ce inseamna sa fii un top talent si cum iti poti valorifica potentialul intr-o companie de top, cum poti utiliza strategia de Talent Management a companiei si cum sa te bucuri de “Aventura carierei tale”, in cadrul sesiunii Leadership Conference;
  • vor afla care sunt competentele evaluate in timpul procesului de selectie, cum sa iti cresti sansele de angajare, cat de important este un CV bine scris si la ce sa te astepti de la un assessment center, in cadrul panel-ului Selection Methods – a practical approach;

Editia din 2012 a programului Top Talents isi propune sa identifice modalitatile cele mai potrivite de valorificare a potentialului profesional. In cadrul conferintelor si a workshop-urilor se va discuta despre modul in care tinerii isi pot prezenta experientele astfel incat sa isi maximizeze sansele de a lucra intr-o companie care investeste in candidatii cu potential si care a dezvoltat sisteme interne de management al talentelor pentru a le oferi oportunitati pe masura potentialului lor.

Mai multe informatii despre evenimentul Top Talents pot fi gasite pe www.toptalents.ro

Top Talents Romania este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, programul Consulting Days, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.