Sănătatea în perioada de doliu, întâlnire gratuită în Bucureşti

1
Iubim, ne atașăm, vrem ca relaţiile frumoase să dureze veşnic … dar când moare cineva drag, totul se schimbă şi nu ştim încotro să ne îndreptăm!

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, între 10.00 şi 12.30 în Bucureşti, Asociaţia “Există viaţă după doliu!” organizează o nouă întâlnire gratuită, deschisă tuturor celor care au pierdut recent o persoana apropiată şi vor să înveţe cum să parcurgă sănătos drumul de la şoc la jelire, de la adaptare la acceptare.

Cum se desfăşoară?

Împreuna cu alţi oameni care trec prin situaţii similare, aflăm care sunt manifestările “normale” în perioada de doliu. Învăţăm cum să alegem cele mai potrivite metode terapeutice, discutând cu specialiştii prezenţi. Livia si Alex Caciuloiu, psihoterapeuti (voluntari de suflet în cadrul Asociaţiei “Există viaţă după doliu!”) citesc poveşti terapeutice menite să faciliteze găsirea de noi semnificaţii pentru ce s-a întâmplat.

Unde? Biblioteca “Marin Preda”, Str. Stirbei Voda, nr.168, sector 1, Bucureşti – un spaţiu confortabil, liniştit şi uşor accesibil (zona Eroilor).

Întâlnirea durează circa 2 ore, participarea este gratuită şi numărul de locuri este limitat. Pentru a confirma participarea, este suficient un email la contact@existaviatadupadoliu.ro sau telefon ori SMS (cu oraş, nume şi data întâlnirii) la 0745.55.66.02.

Întâlnirea este deschisă tuturor, indiferent de sex, vârstă, apartenenţă religioasă, tipul sau momentul pierderii. Sunteţi aşteptaţi cu drag şi cu surprize plăcute!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.