Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sănătatea în perioada de doliu, întâlnire gratuită în Bucureşti

1
Iubim, ne atașăm, vrem ca relaţiile frumoase să dureze veşnic … dar când moare cineva drag, totul se schimbă şi nu ştim încotro să ne îndreptăm!

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, între 10.00 şi 12.30 în Bucureşti, Asociaţia “Există viaţă după doliu!” organizează o nouă întâlnire gratuită, deschisă tuturor celor care au pierdut recent o persoana apropiată şi vor să înveţe cum să parcurgă sănătos drumul de la şoc la jelire, de la adaptare la acceptare.

Cum se desfăşoară?

Împreuna cu alţi oameni care trec prin situaţii similare, aflăm care sunt manifestările “normale” în perioada de doliu. Învăţăm cum să alegem cele mai potrivite metode terapeutice, discutând cu specialiştii prezenţi. Livia si Alex Caciuloiu, psihoterapeuti (voluntari de suflet în cadrul Asociaţiei “Există viaţă după doliu!”) citesc poveşti terapeutice menite să faciliteze găsirea de noi semnificaţii pentru ce s-a întâmplat.

Unde? Biblioteca “Marin Preda”, Str. Stirbei Voda, nr.168, sector 1, Bucureşti – un spaţiu confortabil, liniştit şi uşor accesibil (zona Eroilor).

Întâlnirea durează circa 2 ore, participarea este gratuită şi numărul de locuri este limitat. Pentru a confirma participarea, este suficient un email la contact@existaviatadupadoliu.ro sau telefon ori SMS (cu oraş, nume şi data întâlnirii) la 0745.55.66.02.

Întâlnirea este deschisă tuturor, indiferent de sex, vârstă, apartenenţă religioasă, tipul sau momentul pierderii. Sunteţi aşteptaţi cu drag şi cu surprize plăcute!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Impresii de la intalnirea din 27 octombrie | Există viață după doliu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.