Sambata la Inga Pinga – Pregatiri pentru Craciun

0

Atelier de mestesugarit pentru parinti si copii intre 1-6 ani

Va asteptam cu mic cu mare sa pregatim impreuna decoratiuni de brad si cadouri personalizate pentru bunici si prieteni dragi. Noi venim cu idei si cateva materiale simple  din care copiii pot mestesugari cu manuta lor si cu ajutorul parintilor dupa  cum ii indeamna inspiratia pe fiecare.

Coordonator activitati: Alexandra Munteanu

*Recomandat copiilor intre 1-6 ani.

In paralel, parintii dornici de discutii educative pot dezbate impreuna cu  Gabriela Teodorescu , mama si consultant comunicare relationala in metoda ESPERE, pe tema “De ce vine mosul doar la copiii cuminti?”

*Aceasta este o discutie dedicata parintilor si consideram ca nu este oportun sa o tinem in prezenta copiilor, de aceea pentru a putea participa  si la dezbatere recomandam  venirea si celui de-al doilea parinte care poate ramane alaturi de copil.

CAND: Sambata, 14 dec 2013, intre orele 10-12
UNDE:  str Labirint nr 95, Bucuresti – la sediul Centrului Educational Copiii Montessori
PRET:  50 lei / familie

Va rugam confirmati participarea la: contact@ingapinga.ro sau in formularul de inscriere de pe site.

Evenimentul il gasiti si pe pagina de facebook Inga Pinga – orice sharing catre prietenii cu parinti este binevenit si apreciat!

webcover

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează