Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sambata la Inga Pinga – Pregatiri pentru Craciun

0

Atelier de mestesugarit pentru parinti si copii intre 1-6 ani

Va asteptam cu mic cu mare sa pregatim impreuna decoratiuni de brad si cadouri personalizate pentru bunici si prieteni dragi. Noi venim cu idei si cateva materiale simple  din care copiii pot mestesugari cu manuta lor si cu ajutorul parintilor dupa  cum ii indeamna inspiratia pe fiecare.

Coordonator activitati: Alexandra Munteanu

*Recomandat copiilor intre 1-6 ani.

In paralel, parintii dornici de discutii educative pot dezbate impreuna cu  Gabriela Teodorescu , mama si consultant comunicare relationala in metoda ESPERE, pe tema “De ce vine mosul doar la copiii cuminti?”

*Aceasta este o discutie dedicata parintilor si consideram ca nu este oportun sa o tinem in prezenta copiilor, de aceea pentru a putea participa  si la dezbatere recomandam  venirea si celui de-al doilea parinte care poate ramane alaturi de copil.

CAND: Sambata, 14 dec 2013, intre orele 10-12
UNDE:  str Labirint nr 95, Bucuresti – la sediul Centrului Educational Copiii Montessori
PRET:  50 lei / familie

Va rugam confirmati participarea la: contact@ingapinga.ro sau in formularul de inscriere de pe site.

Evenimentul il gasiti si pe pagina de facebook Inga Pinga – orice sharing catre prietenii cu parinti este binevenit si apreciat!

webcover

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.