Sambata, 21 iulie, te asteptam cu bicicleta la On Top of the World

2

Vii cu noi in Varful LumiiSambata, 21 iulie, te asteptam la On Top of the World

On Top of the World Bike Fest este un concurs de mountainbike uphill, din seria Sport Events 2012. Concursul se desfasoara in Parcul Natural Bucegi si este considerat, pe buna dreptate, “foarte greu si frumos”. Startul se da in centrul orasului Sinaia, iar sosirea la categoria Elite este 2507 m altitudine, pe Vf. Omu.

Nu trebuie sa ai o pregatire de Ironman pentru a gusta din bucuria acestui concurs. In total sunt 4 trasee, toate avand parte de o priveliste deosebita. Cel mai greu are o difetrenta de nivel de 2400 m, iar cel mai usor, Easy Ride, o diferenta de nivel de 430 m. Pe acest ultim traseu evolueaza cu usurinta chiar si copiii 🙂

Mai multe detalii pe ontopoftheworld.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează