Azi, 10 noiembrie, ShortsUP revine “Cu Viteza Luminii”

0

Sambata, 10 noiembrie, de la 20.00, la Turbohalle, ShortsUP revine “Cu Viteza Luminii”. Un eveniment cu scurtmetraje despre viata urbana in viteza si un super-concert al austriecilor de la Sofa Surfers.

Startul se da in ritmul filmelor scurte sub 10 minute care au in comun personaje ce reactioneaza la trepidatia marilor orase.

facebook event aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează