Salonul de Fotografie Bucuresti 2010

0

Salonul de Fotografie Bucuresti se deschide peste doar cateva zile, de vineri, 11 iunie, iunie la The Ark-Bursa Marfurilor, Calea Rahovei colt cu Uranus. Evenimentul foto intra si in circuitul Noptii Albe a Galeriilor, intr-un weekend plin pentru bucuresteni – avem si Street Delivery pe Arthur Verona. Ce poti face in cele 3 zile ale salonului? Intre altele, poti urma un curs gratuit cu tema Estetica si Tehnologie.

Salonul de fotografie va tine 3 zile, cu tot felul de evenimente:

– Foto4ALL, expozitie cu vanzare – 20 de artisti expun 60 de lucrari – vernisaj vineri 11 iunie orele 19.00 urmat de o degustare de vinuri din sudul Frantei
– 3 cursuri de fotografie: Estetica si Tehnologie (curs gratuit) – 11 iunie, Oglinda – 12 iunie, Imponderabil – 13 iunie. Inscrieri pe www.salonfoto.ro.
– Fototrend este genericul sub care studioul foto amenajat de Dynaphos in cadrul Salonului organizeaza, pe perioada celor trei zile, sedinte foto atat pentru publicul amator, cat si pentru vedetele care vor fi prezente la salon

Mai multe informatii pe campusnews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează