Şah la Business începe sâmbătă, 9 aprilie 2011!

0

Mastermind Communications şi Oxygen Servicii vă invită să participaţi  la deschiderea celei de-a doua ediţii a turneului de şah destinat mediului de afaceri – ŞAH LA BUSINESS, sâmbătă, 9 aprilie, ora 9.30, Hotel Ramada Parc, Terra Grand Ballroom.  Evenimentul se va desfăşura în perioada 9-10 aprilie 2011 şi reuneşte pasionaţii de şah din mediul de afaceri, bănci, companii private și de stat.

Noutatea ediţiei curente este mini-turneul de juniori, format din copiii participanţilor adulţi, care se va desfăşura în paralel. Astfel, am reuşit să atragem copiii într-o competiţie care să le dezvolte capacitatea de analiză şi spiritul competiţional. Totodată aceştia vor avea posibilitatea să acumuleze un set de tehnici şi strategii de joc de la restul competitorilor înscrişi în concurs.

Competiţia se anunţă a fi una strânsă, dat fiind că s-au înscris echipe care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele înregistrate anterior, dar şi echipe noi care mizează să ocupe un loc premiant.

Turneul se va încheia cu un meci demonstrativ între deţinătorul locului I la ediţia curentă şi Daniel Savin, director Ager, premiantul de la prima ediţie precedentă. Pe lângă acestea, echipa câştigătoare va juca un simultan cu Maestrul Internaţional în Şah,  Constantin Ionescu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează