Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a dat startul la inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica!

0

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul A.R.T.E., organizeaza in perioada 17 – 26 mai 2012, in Pasajul Universitate (Bucuresti), cea de-a XV-a editie a Salonului National de Fotografie Turistica. Expozitia – concurs doreste sa atraga inca o data cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti.

Tema editiei a XV-a Salonului National de Fotografie Turistica – TURISMUL RESPONSABIL IN IMAGINI, indeamna la dezvoltarea viziunii turistice a Romaniei, ce trebuie privita in cadrul global, ca parte a unei lumi ce trebuie sa aibe grija de valorile sale naturale.

Conservarea mediilor si identitatilor specifice pentru asigurarea unei durabilitati culturale, ecologice, sociale si economice ar trebui sa fie o preocupare a tuturor. Concursul de fotografie doreste sa ne ofere o viziune in imagini a potentialului Romaniei pentru practicarea unui turism responsabil.

 

Categorii de concurs:

I. Natura si biodiversitate

II. Oameni si mestesuguri

III. Pulsul comunitatilor

IV. Identitati, evenimente si expresii culturale

V. Traditie in spatiu modern

VI. Experiente responsabile

VI. Viata la sat

 

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 15 martie – 30 aprilie 2012 prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro si completarea formularului pentru participanti.

Pentru mai multe detalii legate editia cu numarul XV a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere sunt pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Acum poti vizita si pagina de Facebook a revistei Vacante&Calatorii accesand www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Un eveniment organizat sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.