S-a dat startul la inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica!

0

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul A.R.T.E., organizeaza in perioada 17 – 26 mai 2012, in Pasajul Universitate (Bucuresti), cea de-a XV-a editie a Salonului National de Fotografie Turistica. Expozitia – concurs doreste sa atraga inca o data cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti.

Tema editiei a XV-a Salonului National de Fotografie Turistica – TURISMUL RESPONSABIL IN IMAGINI, indeamna la dezvoltarea viziunii turistice a Romaniei, ce trebuie privita in cadrul global, ca parte a unei lumi ce trebuie sa aibe grija de valorile sale naturale.

Conservarea mediilor si identitatilor specifice pentru asigurarea unei durabilitati culturale, ecologice, sociale si economice ar trebui sa fie o preocupare a tuturor. Concursul de fotografie doreste sa ne ofere o viziune in imagini a potentialului Romaniei pentru practicarea unui turism responsabil.

 

Categorii de concurs:

I. Natura si biodiversitate

II. Oameni si mestesuguri

III. Pulsul comunitatilor

IV. Identitati, evenimente si expresii culturale

V. Traditie in spatiu modern

VI. Experiente responsabile

VI. Viata la sat

 

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 15 martie – 30 aprilie 2012 prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro si completarea formularului pentru participanti.

Pentru mai multe detalii legate editia cu numarul XV a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere sunt pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Acum poti vizita si pagina de Facebook a revistei Vacante&Calatorii accesand www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Un eveniment organizat sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează