Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a dat start competiei „Fii erou pentru o zi”!

0

Concursul Scoala Eco Green Bee va desemna cea mai verde scoala din Bucuresti

S-a dat start competiei „Fii erou pentru o zi”!

Sursa: www.green-report.ro

Obiectivul Green Bee este de a schimba atitudinea fata de mediu, prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie. Mai exact, nava aterizata in Parcul Tineretului ii duce pe copii intr-o calatorie uimitoare in spatiul cosmic.

Pe tot parcursul calatoriegreen beei, ecologia este explicata pe intelesul copiilor iar procesul de educare si de fixare a informatiilor se realizeaza prin intermediul unor jocuri si activitati interactive. Fiecare participant, devenit mic astronaut, va trebui sa urmeze ordinele Capitanului Raxo si sa contribuie la succesul misiunii. De cunostintele si aptitudinile fiecarui participant va depinde succesul Misiunii Spatiale.

In timpul calatoriei, copiii incearca sa gaseasca o planeta pe care sa o terraformeze, deoarece Pamantul sufera din cauza actiunilor oamenilor si nimeni nu stie cat mai putem locui pe el.

Cu ajutorul acestei experiente uimitoare, copiii invata conceptele cele mai importante din ecologie si stiu ce au de facut pentru a proteja Planeta si resursele.

Mai multe informatii despre proiect gasiti pe www.green-bee.ro si www.facebook.com/GreenBeeProject

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.