RUN4FREEDOM / 29 septembrie, in parcul „IOR” Bucuresti

0

Bancpost si Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane va invita la „RUN4FREEDOM”, o serie de evenimente sportive, stafeta si cros, derulate pe 29 septembrie, ora 8:30, in Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (Parc „IOR”) din Bucuresti.

„RUN4FREEDOM” este parte a The NO Project powered by Bancpost, o campanie de sensibilizare a publicului, in scopul cresterii nivelului de constientizare asupra fenomenului traficului de persoane prin arta, sport, muzica, dans, film, activitati educative si social media. Traficul de persoane este o infractiune care afecteaza demnitatea oamenilor, degradeaza comportamentul uman si in cele din urma, ii afecteaza pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Este sclavie moderna si exista doar pentru ca noi ii permitem. Inacceptabil.

Daca iti place sa alergi, foloseste-ti pasiunea pentru sport si vino alaturi de Adela Popescu, Cabral, Vlad Petreanu, Cristian Leonte, Gabriela Szabo la  „RUN4FREEDOM”. Pentru detalii acceseaza www.stafeta.thenoproject.ro.

 

Invitatie_RUN4Freedom_The NO Project powered by Bancpost 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează