RUN4FREEDOM / 29 septembrie, in parcul „IOR” Bucuresti

0

Bancpost si Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane va invita la „RUN4FREEDOM”, o serie de evenimente sportive, stafeta si cros, derulate pe 29 septembrie, ora 8:30, in Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (Parc „IOR”) din Bucuresti.

„RUN4FREEDOM” este parte a The NO Project powered by Bancpost, o campanie de sensibilizare a publicului, in scopul cresterii nivelului de constientizare asupra fenomenului traficului de persoane prin arta, sport, muzica, dans, film, activitati educative si social media. Traficul de persoane este o infractiune care afecteaza demnitatea oamenilor, degradeaza comportamentul uman si in cele din urma, ii afecteaza pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Este sclavie moderna si exista doar pentru ca noi ii permitem. Inacceptabil.

Daca iti place sa alergi, foloseste-ti pasiunea pentru sport si vino alaturi de Adela Popescu, Cabral, Vlad Petreanu, Cristian Leonte, Gabriela Szabo la  „RUN4FREEDOM”. Pentru detalii acceseaza www.stafeta.thenoproject.ro.

 

Invitatie_RUN4Freedom_The NO Project powered by Bancpost 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează