Riders Club ecologizează traseul de ciclism mountain-bike

0

Oricine a fost la un eveniment de ciclism mountain-bike ramane impresionat de frumusetea padurilor noastre! Riders Club pastreaza o atentie deosebita fata de mediu si doreste sa-si imbunatateasca permanent actiunile de ingrijire a acestui patrimoniu unic.

In acest sens, Riders Club, impreuna cu ROSAL, Directia pentru Protectia Mediului Ilfov si mai multi membri din Brigada de Voluntari, vor participa, in zilele de 2, 4 si 6 aprilie, la o actiune de ecologizare pe traseul evenimentului “Ziua B”. Actiunea se va desfasura in intervalul orar 8:00-12:00 (in zilele de 2 si 4 aprilie) si in intervalul 10:00-14:00 in data de 6 aprilie.

ecologizare

Cei ce vor participa la actiunea de ecologizare se vor intalni la orele 8:00 (in zilele de 2 si 4 aprilie), respectiv orele 10:00 (in data de 6 aprilie), la metrou Republica, transportul acestora la locatia de desfasurare a actiunii fiind asigurata de MPG. Oricine este binevenit alaturi de echipa Riders Club. Doritorii se pot inscrie la aceasta actiune de ecologizare completand formularul de contact disponibil aici.

Ecologizarea va continua si in data de 12 aprilie, toti voluntarii de pe traseu fiind implicati in ecologizarea zonelor pe unde trec participantii.

riders clubNu in ultimul rand, MPG anunta ca, incepand cu acest an, marcajele de la evenimentele Riders Club pe care le coordoneaza, vor fi realizate cu spray ecologic pe baza de creta, de la furnizori de specialitate din Germania, care se va degrada si va disparea de pe copaci intr-un timp mult mai scurt decat spray-urile clasice cu vopsea, din comert.

Sursa: www.ridersclub.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează