Riders Club ecologizează traseul de ciclism mountain-bike

0

Oricine a fost la un eveniment de ciclism mountain-bike ramane impresionat de frumusetea padurilor noastre! Riders Club pastreaza o atentie deosebita fata de mediu si doreste sa-si imbunatateasca permanent actiunile de ingrijire a acestui patrimoniu unic.

In acest sens, Riders Club, impreuna cu ROSAL, Directia pentru Protectia Mediului Ilfov si mai multi membri din Brigada de Voluntari, vor participa, in zilele de 2, 4 si 6 aprilie, la o actiune de ecologizare pe traseul evenimentului “Ziua B”. Actiunea se va desfasura in intervalul orar 8:00-12:00 (in zilele de 2 si 4 aprilie) si in intervalul 10:00-14:00 in data de 6 aprilie.

ecologizare

Cei ce vor participa la actiunea de ecologizare se vor intalni la orele 8:00 (in zilele de 2 si 4 aprilie), respectiv orele 10:00 (in data de 6 aprilie), la metrou Republica, transportul acestora la locatia de desfasurare a actiunii fiind asigurata de MPG. Oricine este binevenit alaturi de echipa Riders Club. Doritorii se pot inscrie la aceasta actiune de ecologizare completand formularul de contact disponibil aici.

Ecologizarea va continua si in data de 12 aprilie, toti voluntarii de pe traseu fiind implicati in ecologizarea zonelor pe unde trec participantii.

riders clubNu in ultimul rand, MPG anunta ca, incepand cu acest an, marcajele de la evenimentele Riders Club pe care le coordoneaza, vor fi realizate cu spray ecologic pe baza de creta, de la furnizori de specialitate din Germania, care se va degrada si va disparea de pe copaci intr-un timp mult mai scurt decat spray-urile clasice cu vopsea, din comert.

Sursa: www.ridersclub.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.