Revista de Povestiri lanseaza numarul 2

0

Miercuri, 18 aprilie, de la ora 18:00 se va lansa la Orange Concept Store numărul 2 al Revistei de Povestiri, printr-un eveniment ludic, asa cum incepem deja sa ne obisnuim.

 

Cititorii revistei si curiosii nehotarati sunt asteptati la o prezentare a numarului al doilea, urmata de tot felul de intamplari creative (antrenamente de imaginatie si alte activitati-surpriza), pe un fond de muzici mixate live de Monkey Affaires. Pana la ora 21+, doar timp de joaca!

 

Evenimentul de lansare este prima ocazie cu care numarul al doilea al Revistei de Povestiri va putea fi cumparat, ba mai mult, toate revistele disponibile in seara lansarii vor avea autograful lui Motanov!

În numărul 2 au scris si colaboratori noi, Liviu Radu fiind cel mai cunoscut dintre ei. Cele patru pagini rezervate textelor primite de la cititori gazduiesc acum doua povestiri, una fantastica, cu porumbei, cealalta absurda, despre o partidă de poker. Mai multe cititi in cele 48 de pagini de fictiune.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design), al Lowden (organizarea evenimentelor) si al Zehava Jewelry (contributie financiară si incredere).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează