Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista de Povestiri lanseaza numarul 2

0

Miercuri, 18 aprilie, de la ora 18:00 se va lansa la Orange Concept Store numărul 2 al Revistei de Povestiri, printr-un eveniment ludic, asa cum incepem deja sa ne obisnuim.

 

Cititorii revistei si curiosii nehotarati sunt asteptati la o prezentare a numarului al doilea, urmata de tot felul de intamplari creative (antrenamente de imaginatie si alte activitati-surpriza), pe un fond de muzici mixate live de Monkey Affaires. Pana la ora 21+, doar timp de joaca!

 

Evenimentul de lansare este prima ocazie cu care numarul al doilea al Revistei de Povestiri va putea fi cumparat, ba mai mult, toate revistele disponibile in seara lansarii vor avea autograful lui Motanov!

În numărul 2 au scris si colaboratori noi, Liviu Radu fiind cel mai cunoscut dintre ei. Cele patru pagini rezervate textelor primite de la cititori gazduiesc acum doua povestiri, una fantastica, cu porumbei, cealalta absurda, despre o partidă de poker. Mai multe cititi in cele 48 de pagini de fictiune.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design), al Lowden (organizarea evenimentelor) si al Zehava Jewelry (contributie financiară si incredere).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.