Revista de Povestiri continua seria evenimentelor supercreative

0

 

Revista de Povestiri organizeaza sambata, 19 mai, ora 15, in Gradina Botanica din Bucuresti, un eveniment in care va fi lansat numarul 3, intr-o atmosfera ludica de picnic.

Deja devine un obicei pentru Revista de Povestiri sa isi bucure cititorii printr-un eveniment in care li se ofera o multime de posibilitati de joaca. De aceasta data, organizatorii au pregatit antrenamente de imaginatie colaborative, concurs de mima pe cuvinte din revista cu premii in martibete, concurs de saci cu premii in leagane, face painting mov, movito de baut, pufuleti de gustat, jocuri de tot felul, chiar si o panglica pentru gratiosi. Nu intelegeti nimic? Veniti la eveniment si se rezolva.

In numarul 3 al Revistei de Povestiri sunt mai multe nume cunoscute decat de obicei – Florin Iaru, Iulian Tanase, Iv cel naiv si Michael Haulica. Dar in acelasi timp avem mai multi cititori publicati in spatiul rezervat pentru ei. Desi are acelasi numar de pagini, iată că Revista de Povestiri creste in multe alte feluri.

Ca minunat acompaniament muzical, ii avem invitati pe We Singing Colors, ei vor canta in jurul orei 17:30.

Mai multe detalii pe Facebook.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design), al Lowden (organizarea evenimentelor) si al Zehava Jewelry (contributie financiara si incurajare).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează