Revista de Povestiri continua seria evenimentelor supercreative

0

 

Revista de Povestiri organizeaza sambata, 19 mai, ora 15, in Gradina Botanica din Bucuresti, un eveniment in care va fi lansat numarul 3, intr-o atmosfera ludica de picnic.

Deja devine un obicei pentru Revista de Povestiri sa isi bucure cititorii printr-un eveniment in care li se ofera o multime de posibilitati de joaca. De aceasta data, organizatorii au pregatit antrenamente de imaginatie colaborative, concurs de mima pe cuvinte din revista cu premii in martibete, concurs de saci cu premii in leagane, face painting mov, movito de baut, pufuleti de gustat, jocuri de tot felul, chiar si o panglica pentru gratiosi. Nu intelegeti nimic? Veniti la eveniment si se rezolva.

In numarul 3 al Revistei de Povestiri sunt mai multe nume cunoscute decat de obicei – Florin Iaru, Iulian Tanase, Iv cel naiv si Michael Haulica. Dar in acelasi timp avem mai multi cititori publicati in spatiul rezervat pentru ei. Desi are acelasi numar de pagini, iată că Revista de Povestiri creste in multe alte feluri.

Ca minunat acompaniament muzical, ii avem invitati pe We Singing Colors, ei vor canta in jurul orei 17:30.

Mai multe detalii pe Facebook.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design), al Lowden (organizarea evenimentelor) si al Zehava Jewelry (contributie financiara si incurajare).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.