ResUmE, discutii fata in fata cu oameni de HR / 27-29 martie 2012

0

Aflat la cea de-a opta editie, proiectul Asociatiei Studentesti DaAfaceri (DAfi) Bucuresti, ResUmE pastreaza traditia si vine  in intampinarea studentilor care doresc sa-si construiasca o cariera in domeniul resurselor umane.

Desfasurat pe parcursul a 3 zile (27-28-29 martie), ResUmE le va oferi studentilor participanti oportunitatea de a interactiona direct cu profesionisti din acest domeniu,  in cadrul departamentului de HR al Oracle Romania si in compania de consultanta in HR, Dr. Pendl &Dr. Piswanger Romania.

Prin valori precum implicare, profesionalism si pasiune pentru lucrul cu oamenii, ResUmE isi propune sa ofere unui numar de 15 studenti, o perspectiva asupra activitatii dintr-o agentie de HR, dar si dintr-un departament de Resurse Umane. Proiectul sustine participantii în dezvoltarea competentelor specifice unui specialist in resurse umane, o atenţie deosebită acordandu-se dezvoltarii abilitatilor practice.

Cei 15 studenti selectati vor fi impartiti in grupe de cate 5, urmand ca cel mai bun dintre ei sa fie premiat cu o saptamana de shadowing in cadrul Dr. Pendl &Dr. Piswanger Romania, unde va avea sansa sa-si dezvolte abilitatile si  sa intre in legatura cu oameni de succes din domeniul  HR.

Înscrierile se fac pe blogul evenimentului resume7.wordpress.com în perioada 12-16 martie 2012. Tot pe blog gasiti si mai multe detalii.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează