Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil

0

Atelierul Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil, sustinut de Teodora Varzaru, artist plastic.

Va propunem un atelier colorat, in trei sedinte, la care veti experimenta cum este sa fii propriul designer vestimentar, cu ajutorul picturii pe diverse obiecte din material textil. Fiecare sedinta dureaza doua ore si jumatate.

Temele celor trei sedinte sunt:

1. La prima sedinta, ne familiarizam cu instrumentele specifice picturii pe material textil si ne perfectionam aceasta tehnica. Vom folosi culori speciale pentru textile si sabloane. Vom decora un tricou cu motive in stil egiptean, indian, mexican, peruan, japonez, retro sau abstract.

2. Folosind tehnica numita colaj, adica alaturarea langa un desen a mai multor tipuri de material sau nasturi, in a doua sedinta vom transforma o simpla sacosa din panza intr-un accesoriu original si decorativ.

3. La ultima sedinta ne vom testa liber aptitudinile artistice, decorand in stil personal o esarfa, cu motive florale sau geometrice, in functie de inspiratia si ideile fiecarui cursant.

Materialele sunt incluse in taxa de curs, insa cursantele pot sa isi aduca si obiecte personale (tricou, esarfa) de decorat.

pictura_panza

Lector: Teodora Varzaru

Data incepere: 18 Octombrie 2013

Ora curs: 18:30

Numar ateliere:  3

Frecventa: saptamanal, vineri

Cost: 330 ron (materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 300 ron (materiale incluse)

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

 

Va puteti inscrie la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează