Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil

0

Atelierul Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil, sustinut de Teodora Varzaru, artist plastic.

Va propunem un atelier colorat, in trei sedinte, la care veti experimenta cum este sa fii propriul designer vestimentar, cu ajutorul picturii pe diverse obiecte din material textil. Fiecare sedinta dureaza doua ore si jumatate.

Temele celor trei sedinte sunt:

1. La prima sedinta, ne familiarizam cu instrumentele specifice picturii pe material textil si ne perfectionam aceasta tehnica. Vom folosi culori speciale pentru textile si sabloane. Vom decora un tricou cu motive in stil egiptean, indian, mexican, peruan, japonez, retro sau abstract.

2. Folosind tehnica numita colaj, adica alaturarea langa un desen a mai multor tipuri de material sau nasturi, in a doua sedinta vom transforma o simpla sacosa din panza intr-un accesoriu original si decorativ.

3. La ultima sedinta ne vom testa liber aptitudinile artistice, decorand in stil personal o esarfa, cu motive florale sau geometrice, in functie de inspiratia si ideile fiecarui cursant.

Materialele sunt incluse in taxa de curs, insa cursantele pot sa isi aduca si obiecte personale (tricou, esarfa) de decorat.

pictura_panza

Lector: Teodora Varzaru

Data incepere: 18 Octombrie 2013

Ora curs: 18:30

Numar ateliere:  3

Frecventa: saptamanal, vineri

Cost: 330 ron (materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 300 ron (materiale incluse)

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

 

Va puteti inscrie la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.