Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit pentru noua sectie de cardiochirurgie a spitalului de copii „Marie Curie“

1

Sunt doar 2% din impozitul pe venitul fiecaruia. Pare putin, dar de fapt e foarte mult: Asociatia Inima Copiilor a primit din redirectionarea a 2% din impozit
– aprox. 170.000 Euro in 2009
– aprox. 220.000 Euro in 2010

Toti banii au fost investiti in Departamentul de cardiochirurgie de la Spitalul de copii „Marie Curie“, care acum este gata.

Au fost amenajati peste 700m² de spital, o sala de operatii pentru cardiochirurgie, una pentru neurochirurgie si doua saloane de terapie intensiva. S-a pus la punct climatizarea pentru toata aripa UPU a spitalului si s-a amenajat o sectie de sterilizare. Angiograful primit de Craciun a fost montat. Urmeaza testarea aparaturii si a instalatiilor, angajarea personalului medical si inceperea activitatii.

Proiectul de la Marie Curie se ridica la o valoare incredibila: aproape 3.500.000 Euro. Aproximativ 1.300.000 a fost investitia Asociatiei Inima Copiilor, aproximativ 1.700.000 contributia Ministerului Sanatatii, iar restul aportul altor sponsori.

Cu ajutorul sprijinului fiecarui donator se va putea finaliza proiectul si copiii vor putea fi operati in noua sectie, incepand din vara aceasta.

Ne aflam acum intr-un punct cheie: urmeaza inceperea activitatii in sectie, lucru deloc usor – deocamdata, la noi in tara, experienta in acest domeniu este insuficienta. Ne vom ocupa de scolarizarea medicilor si asistentelor, vom organiza pe tot parcursul anului misiuni medicale cu specialisti din strainatate.
Si, avand in vedere situatia in care se afla sistemul medical romanesc, dificultatile prin care trec sectiile de cardiochirurgie pediatrica din Targu Mures si Cluj, mai mult ca sigur va fi nevoie de sprjinul nostru pentru a cumpara cele necesare operatiilor si tratamentului micutilor bolnavi de inima.
Pentru toate acestea, va cerem in continuare ajutorul. Pana la 15 mai puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea proiectului nostru.

Gasiti aici tot ce e necesar. 2% sunt bani putini de la fiecare, dar bani foarte importanti pentru noi.

Contam pe sprijinul vostru pentru ca 2% fac mult pentru copiii care au nevoie de ajutor!
Ca de fiecare data, va multumim din inima!“

Sursa: inimacopiilor.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează