Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte” la festivalul care îţi aduce lumină în suflet / Bucureşti, 2 iunie

0

În seara de 2 iunie 2012, începând cu ora 21.00, parcul Carol din București va fi (i)luminat de 10.000 de gulguțe (lumânări “adăpostite” în mici candele produse manual din hârtie reciclată) în cadrul evenimentului denumit în mod simbolic “Festivalul Luminii”, organizat de membrii Organizației Naționale “Cercetașii României”. Tema principală a festivalului este redescoperirea frumuseții lucrurilor mărunte, iar miile de luminițe aprinse sunt simbolul speranței, liniștii sufletești și regăsirii sentimentelor și trăirilor pe cât de simple, pe atât de profunde.

Vă invităm să vă bucurați împreună cu noi de lumina magică a gulguțelor și să redescoperiți frumusețea lucrurilor mărunte”, a declarat Bianca Neșiu-Bedreag, Președintele Organizația Națională „Cercetașii României”.

În cadrul festivalului va avea loc un spectacol de lumini și umbre oferit de Asociația Incubator 107, iar cele 10.000 de gulguțe vor lumina continuu aleile parcului care va găzdui concerte de muzica folk și jocuri cercetășești. Decorul va fi completat de expoziții de fotografii de la activitățile cercetașilor și desene realizate de elevii claselor primare. Acest eveniment este organizat de Organizația Națională “Cercetașii României”, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

Festivalul Luminii ( www.facebook.com/festivalul.luminii ; www.festivalul-luminii.ro ) este un altfel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente. Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă, iar participanții se pot deconecta timp de două ore de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.