ReCreaţia de Hârtie marţi, 13 noiembrie

0

 Noi, echipa Chance for Life, credem în refolosirea creativă a obiectelor din jur. Credem că există a doua şansă pentru oricine sau… orice.

Te invităm marţi, 13 noiembrie, la ora 19.00 la Ceainăria Tea House să descoperim ce obiecte creative, dar şi utile pot ieşi din reviste pe care nu le mai folosim.  Ne vom pune la încercare creativitatea şi vom crea coşuleţe şi rame foto care să dea un aer şic locuinţei noastre.

Adresa ceainăriei este Bdul George Coşbuc, nr. 13, Sector 4, Bucureşti.

Înscrierile se fac trimiţând un mail la adresa diana.ferent@chanceforlife.ro

Număr de locuri: 20.

Taxa de participare: 25 lei. Cu cei 25 de lei pe care îi vei dona la intrare, vei da o “a doua” şansă unui  grup de tineri seropozitivi instituţionalizaţi.

Toate materialele vor fi puse la dispoziţie de către Fundaţia Chance For Life.

Începând cu luna octombrie, Fundaţia Chance for Life organizeaza astfel de ateliere şi în companii cu angajaţii. Mai multe detalii aici.

 

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră. 

Mai multe informaţii despre noi poţi găsi pe www.chanceforlife. ro sau pe Facebook aici şi  aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează