Recital Alice Muller. Susține un talent. Schimbă o viață.

0

 Talentul este un dar, un dar care trebuie păstrat cu sfinţenie şi prin care poți aduce bucurie în această lume. Ea este talentată, înţeleaptă şi frumoasă. Vioara este viața ei. Încă de mică i-a fost descoperită această pasiune de către un  profesor de muzică.

Această deosebită fată are acum 16 ani și studiază la cel mai bun liceu de muzică din București.

O cheamă Alice Muller şi are peste 100 de recitaluri şi mai mult de 50 de premii la concursuri naţionale şi internaționale. În spatele acestei  măști mult admirate stă o fată care locuieşte cu bunica bolnavă şi mama sa. Trăiesc în mare parte din pensia bunicii de aproximativ 200 de lei şi din salariul foarte mic al mamei de 500 de lei.  Cu ajutorul unor organizaţii umanitare bunica reuşeşte să pună ceva pe masă.

Alice visează ca într-o bună zi să ajungă să cânte în Orchestra Vienei, dar până atunci se luptă să facă rost de bani să-şi continuue şcoala de muzică.

Pe 17 iunie ora 14:00, la Librăria Bastilia (www.librariumgrup.ro/bastilia/) str.Piata Romana nr.5, Bucuresti, Alice Muller va sustine un recital public cu scopul de a strânge fonduri pentru o unică oportunitate ce i s-a oferit.

Ea are șansa să înregistreze un CD la casa de înregistrări MG-SOUND (www.mg-sound.com/) din Viena şi pentru aceasta are nevoie de 1.500 €. Sperăm ca prin intermediul acestui concert de caritate să unim oameni cărora povestea lui Alice le-a atins sufletul și simt să contribuie pentru a o susține să mai facă un pas catre visul ei.

Vă așteptăm pe 17 iunie de la 14:00 la 15:30 in cadrul Librăriei Bastilia să dăruim fiecare câte puţin pentru a-i schimba viaţa lui Alice Muller, o fată deosebită care prin vioara sa cântă din inimă pentru a ne încalzi sufletele, pentru a ne aduce lumină și bucurie pe chipuri.

Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează