Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reciclarecreativa.ro transformă holul Casei de Cultură din Alexandria cu ocazia Festivalului „Ideo Ideis”

0

Pe 12 şi 13 august, începând cu ora 10:00, echipa Reciclarecreativa.ro vă aşteaptă să transformăm holul Casei de Cultură din Alexandria pentru a întâmpina festivalul Ideo Ideis (re)creativ: cu pasiune, imaginaţie şi drag de artă.

Ce facem?

Vom realiza împreună o construcţie din paleţi ce îndeamnă la socializare, gard viu cu flori multicolore din paleţi, decorăm tavanul cu hârtie 3D şi origami şi transformăm tot ce este de prisos în Casa de Cultură sau adus de voi.

Voi

Puteţi veni cu sticle transparente, becuri arse şi tot ce credeţi că poate fi transformat , puteţi dona ghivece cu flori şi cel mai important, veniţi să învăţaţi şi să ne ajutaţi să facem Casa de Cultură din Alexandria mai primitoare.

Cu cine

Asociaţia D’Avent îmbină pasiunea, imaginația și arta și le exprimă în proiectul Reciclarecreativa.RO.


Reciclarecreativa.RO este comunitatea oamenilor pasionaţi de transformarea obiectelor simple în lucruri interesante şi utile sau pur şi simplu în artă pură şi nebună. Comunitatea este implicată în acţiuni de educaţie non-formală, organizând ateliere sau împărtășind experiența la diverse festivaluri şi evenimente. În acelaşi timp, Reciclarecreativa.RO este platformă deschisă publicului larg, interesat de acest domeniu.

reciclarecreativa.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.