Reciclarecreativa.ro transformă holul Casei de Cultură din Alexandria cu ocazia Festivalului „Ideo Ideis”

0

Pe 12 şi 13 august, începând cu ora 10:00, echipa Reciclarecreativa.ro vă aşteaptă să transformăm holul Casei de Cultură din Alexandria pentru a întâmpina festivalul Ideo Ideis (re)creativ: cu pasiune, imaginaţie şi drag de artă.

Ce facem?

Vom realiza împreună o construcţie din paleţi ce îndeamnă la socializare, gard viu cu flori multicolore din paleţi, decorăm tavanul cu hârtie 3D şi origami şi transformăm tot ce este de prisos în Casa de Cultură sau adus de voi.

Voi

Puteţi veni cu sticle transparente, becuri arse şi tot ce credeţi că poate fi transformat , puteţi dona ghivece cu flori şi cel mai important, veniţi să învăţaţi şi să ne ajutaţi să facem Casa de Cultură din Alexandria mai primitoare.

Cu cine

Asociaţia D’Avent îmbină pasiunea, imaginația și arta și le exprimă în proiectul Reciclarecreativa.RO.


Reciclarecreativa.RO este comunitatea oamenilor pasionaţi de transformarea obiectelor simple în lucruri interesante şi utile sau pur şi simplu în artă pură şi nebună. Comunitatea este implicată în acţiuni de educaţie non-formală, organizând ateliere sau împărtășind experiența la diverse festivaluri şi evenimente. În acelaşi timp, Reciclarecreativa.RO este platformă deschisă publicului larg, interesat de acest domeniu.

reciclarecreativa.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează