Reamenajarea centrului istoric din Slatina

0

Primaria Slatina a obtinut finantare europeana pentru sapte din cele 13 proiecte care fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana. Din acesti bani se vor reabilita strazi si se va reamenaja centrul istoric, potrivit fonduri-structurale.ro

Zonele care vor fi amenajate sunt Podul Sărăceşti, străzile de la Colegiul Naţional Carol I şi Mănăstirea Strehareţi. Suplimentar, proiectul presupune reabilitarea spaţiilor verzi şi aleilor de pe străzile Tunari, Ecaterina Teodoroiu şi Artileriei, dar şi cele din cartierul Crişan. O altă zonă care va fi modernizată va fi Nicolae Iorga.

Potrivit Adevarul.ro „investiţii de 12 000 000 de euro se vor face în oraş după ce Primăria Slatina a primit aviz favorabil pentru 7 din cele 13 proiecte depuse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Celelalte 6 sunt în curs de evaluare, iar autorităţile locale speră să fie şi acestea aprobate. Primăria va plăti 2% din valoarea acestei investiţii”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează