Real girls. No Photoshop :)

0

V for Vintage 11 / Vacanta la Roma / Sala Dalles / 23 & 24 noiembrie

Invitat special: Murmur

 murmur

Real girls. No Photoshop.

Murmur patterns with a vintage touch.

V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

Murmur este invitat special al acestei editii V for Vintage, cu o zona dedicata in cadrul targului.

Colectia capsula Murmur pentru V for Vintage are la baza tiparele colectiei Murmur Take Away reinventate, folosind aplicatii si materiale vintage.

Designerul Andreea Badala isi gaseste inspiratia adesea in lenjeria retro pentru colectiile propriului brand, iar colaborarea cu V for Vintage nu face decat sa uneasca pasiunea pentru trecut in cel mai concret mod posibil.

Sursa materialelor este cufarul de colectie al Andreei Badala, care celebreaza intoarcerea la feminitatea nealterata si convingatoare a deceniilor trecute.

Tiparele de fusta sunt inspirate dupa celebra fusta portjartier a anilor 50, reinventate cu material noi si comode si decorate cu dantele si pasmanterie de la inceputul secolului XX. Pe langa toate accesorizarile pretioase, am reciclat si materiale din colectiile anterioare Murmur. Un alt tipar interpretat este cel de bluza sport cu maneca raglan, careia i se adauga mult cunoscutele forme de “bullet bra”,din nou, specific anilor 50. In aceeasi maniera,bluzele sunt decorate cu materiale Murmur reciclate din alte colectii si accesorii vintage.”

–         Andreea Badala

Aceste piese, materiale si accesorii vintage alcatuiesc universul inspiratiei Murmur Take Away, colectia capsula devenind prilejul ideal de a pune in evidenta legatura intre vintage si design, notiuni ce fac parte din definitia V for Vintage.

www.vforvintage.ro

 

Visit www.vforvintage.ro
Like www.facebook.com/vforvintagefair
Befriend www.facebook.com/viforv
Follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

macheta_finala_V for Vintage

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează