Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Ready, SET, Go!” sau despre învăţare prin dramaterapie

0

Asociația Edelvais va participa în cadrul ”Săptămânii Europene a Tineretului” cu proiectul ”Ready, SET, Go!” prin organizarea a trei workshop-uri și o dezbatere publică (in București) menite să trezească interesul societății civice din România și în special a tinerilor.

Workshop-ul de învăţare experienţială prin dramaterapie  are rolul de a te determina să te implici activ în procesul de învățare. Prin experimentarea diverselor roluri, participanții la un astfel de proces au ocazia să învețe mai repede anumite concepte, prin ludicitatea metodei.

S-a întâmplat să te pierzi într-o țară străină? Sau pur si simplu nu ți-ai găsit cuvintele? ”Burbuja de palabras” este un workshop de dialog inter-lingvistic ce își propune să îți arate cum te descurci într-o situație stresantă de acest gen, în postura de turist și cum să faci față impedimentelor cu un bagaj minim de cuvinte.

De asemenea îți oferim posibilitatea să descoperi utilitatea Teatrului Forum. În cazul în care faci parte din acei oameni care caută schimbarea permanent, ești invitatul nostru pe scenă pentru a ne arăta cum schimbi TU atitudinea celor din jur.

Sau ne poți ajuta să înțelegem mai bine ce determină participarea civică activă a tinerilor prin intermediul Dezbaterii publice. Vrem să aflăm cauzele lipsei de participare activă a tinerilor și să descoperim soluții pe care să le implementăm pe viitor în proiecte viabile.

Pentru înscriere te rugăm să accezi link-ul de mai jos. După ce ai completat formularul de participare vei fi contactat de către organizatori cu date suplimentare privind locația și ora desfășurarii workshop-ului pentru care ai aplicat.

Link înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/16bAw9KTPDiTUVeUpFB20QlGi_FsD8G1HKFJnAzDD064/viewform

Implicarea ta va fi răsplătită cu premii din partea partenerilor noștri: Opera Română, Editura SPER, elefant.ro.

În cazul în care nu mai poți ajunge la eveniment ți-am fi recunoscători dacă ne-ai anunța prin intermediul unui e-mail pe adresa: asociatiaedelvais@gmail.com.

Îți mulțumim și te așteptăm cu nerăbdare la eveniment!

Afis READY, SET, GO

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.