„Ready, SET, Go!” sau despre învăţare prin dramaterapie

0

Asociația Edelvais va participa în cadrul ”Săptămânii Europene a Tineretului” cu proiectul ”Ready, SET, Go!” prin organizarea a trei workshop-uri și o dezbatere publică (in București) menite să trezească interesul societății civice din România și în special a tinerilor.

Workshop-ul de învăţare experienţială prin dramaterapie  are rolul de a te determina să te implici activ în procesul de învățare. Prin experimentarea diverselor roluri, participanții la un astfel de proces au ocazia să învețe mai repede anumite concepte, prin ludicitatea metodei.

S-a întâmplat să te pierzi într-o țară străină? Sau pur si simplu nu ți-ai găsit cuvintele? ”Burbuja de palabras” este un workshop de dialog inter-lingvistic ce își propune să îți arate cum te descurci într-o situație stresantă de acest gen, în postura de turist și cum să faci față impedimentelor cu un bagaj minim de cuvinte.

De asemenea îți oferim posibilitatea să descoperi utilitatea Teatrului Forum. În cazul în care faci parte din acei oameni care caută schimbarea permanent, ești invitatul nostru pe scenă pentru a ne arăta cum schimbi TU atitudinea celor din jur.

Sau ne poți ajuta să înțelegem mai bine ce determină participarea civică activă a tinerilor prin intermediul Dezbaterii publice. Vrem să aflăm cauzele lipsei de participare activă a tinerilor și să descoperim soluții pe care să le implementăm pe viitor în proiecte viabile.

Pentru înscriere te rugăm să accezi link-ul de mai jos. După ce ai completat formularul de participare vei fi contactat de către organizatori cu date suplimentare privind locația și ora desfășurarii workshop-ului pentru care ai aplicat.

Link înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/16bAw9KTPDiTUVeUpFB20QlGi_FsD8G1HKFJnAzDD064/viewform

Implicarea ta va fi răsplătită cu premii din partea partenerilor noștri: Opera Română, Editura SPER, elefant.ro.

În cazul în care nu mai poți ajunge la eveniment ți-am fi recunoscători dacă ne-ai anunța prin intermediul unui e-mail pe adresa: asociatiaedelvais@gmail.com.

Îți mulțumim și te așteptăm cu nerăbdare la eveniment!

Afis READY, SET, GO

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează