Reabilitarea unor centre sociale, investitie de peste 17.000.000 lei

0

„Centrul de Ingrijire si Asistenta Ciolpani, Centrul de Plasament nr. 5 – Peris, Centrul de Plasament nr. 6 – Voluntari, Centrul maternal Mama si Copilul – Saftica si Centrul Medico-Social – Domnesti vor fi reabilitate, extinse si modernizate cu sprijinul Consiliului Judetean Ilfov. Valoarea totala a lucrarilor se ridica la peste 17.000.000 lei (valoarea aproximativa a unui proiect fiind de 3.400.000 lei) iar perioada de implementare a proiectelor este de 12 luni.

thewallFondurile necesare vor fi asigurate din accesarea fondurilor aferente Programului Operational Regional 2007-2013 Axa prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale Domeniul Major de interventie 3.2 – Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale. Centrul de Asistenta si Ingrijire Ciolpani adaposteste activitati specifice ingrijirii persoanelor varstnice si se desfasoara pe niveluri functionale: parterul este destinat serviciilor de cazare, asistenta medicala, serviciilor gospodaresti si spatiilor comune iar etajul adaposteste spatiile pentru administratie.” conform Ştiri Locale.ro

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează