Reabilitarea palatului Theodor Costescu si Cetatea Severinului

0

Proiectul de reabilitare a palatului Cultural Theodor Costescu şi a Cetăţii Severinului a fost lansat în această perioadă. Proiectul are o valoare totală de 54.434.339,03 lei, din care 42.577.288,05 lei asistenţă financiară nerambursabilă.

zidObiectivele specifice ale proiectului vizează reabilitarea Palatului Cultural Theodor Costescu, reabilitarea ansamblului Cetăţii Severinului precum şi a zonei adiacente. Prin implementarea acestui proiect se vor crea 25 de locuri de muncă iar numărul de turişti va creşte de la 15 000 în prezent la 25.000 la finalizarea proiectului.

Mai multe informaţii despre acesă ştire sunt disponibile în ziarul regional Cuvântul Libertăţii.

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează