Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raze de martisoare de la Moara de hartie!

0

Albul scânteietor al zăpezii ce îmbracă crenguțele copacilor nu ne împiedică să ne gândim și la albul curat al florilor ce le vor găti nu peste multă vreme. Căci grațioasa primăvară așteaptă cu răbdare să-i vină rândul! Și nu vine singură ci, pe lângă infuzia de lumină, speranță și culoare, aduce și prilej de mărțișoare!

unnamed

Ne-am gândit să vă anunţăm din timp că ne pregătim şi noi de primăvară, lucrând la vestitori dintre cei nerăbdători! Din lut – deIubire, Armonie şi Bucurie purtători, sau croşetate Flori de Mărţişor. Inimioare din ceramică, simple ori pictate, sau motive tradiționale în Satul meșteșugurilor delicat brodate.

Și pentru că iubim cărțile și hârtia, iar primăvara plutește-n aer poezia, vă propunem şi trei tipuri de mărțișor Cărțișor – cu versuri-urare sau carte veche în interior, ori cu albe file, gata pentru cuvinte inspirate, senine. Cărţişorul are coperta din hârtie manuală, din care zâmbesc vesel fire de iarbă și flori din grădina noastră.

Întreaga colecţie de mărţişoare diafane, atent lucrate de echipa noastră, vă aşteaptă pe site, să o vizitaţi pe îndelete, dar și, de la începutul lui februarie, în rețelele de librării Bibliopolis șiCărturești, la Prăvalia cu Cărți din Constanța, Bookstory din Cluj,BookCity din Brașov, în magazinele Art&Craft din aeroporturi și înCuib din Iași. Dacă doriți să comandați mărțișoare pentru angajații firmei Dvs., vă rugăm să ne contactați laechipa@moaradehartie.ro sau la 0743266262. La cerere, putem personaliza pentru Dvs. Cărțișorul sau cartolinele pe care sunt prinse mărțișoarele.

Pe lângă mărţişoarele tradiţionale, am pregătit şi ateliere-mărţişoare pentru grupuri de copii: Atelier de meşterit şi tipărit felicitări primăvăratice, Atelier de mărțişoare poetice din hârtie manuală şi alte materiale reciclabile, Atelier de pictat mărțişoare din ceramică, Atelier – Scrisoare pentru Mama, Atelier de țesut mărţişoare – toate binefăcătoare! Pentru rezervări, ne puteți contacta la echipa@moaradehartie.ro sau la 0723266262. În curând vă vom trimite şi programul atelierelor de primăvară pentru familii!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.