Rapsodie Rurală- muzică clasică pentru copii din sate defavorizate

0
”Rapsodie Rurală” este un nou proiect de intervenţie comunitară prin artă derulat de Fundaţia Soros România în parteneriat cu Fundația Culturală Remember Enescu.Proiectul își propune să aducă muzica clasică mai aproape de comunitățile vulnerabile din România prin organizarea de concerte în trei sate: Dor Mărunt (Călărași), Dumbrava (Prahova) și Luciu (Buzău). Activităţile proiectului îi vor ajuta pe tineri să descopere în muzică sursa nesecată de emoţie şi inspiraţie dar şi să înveţe să organizeze şi să promoveze evenimente culturale.

Pentru a strânge fondurile necesare implementării proiectului ”Rapsodia Rurală”, Fundația Soros și Fundația Remember Enescu organizează în București trei concerte de fundraising, susținute de tineri artiști de la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu”, Liceul de Muzică Sigismund Toduță Cluj Napoca, Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” și Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.

Contribuţia dumneavoastră îi poate ajuta pe copiii din cele trei sate să asiste la un concert de muzică clasică, poate primul din viața lor. Suntem siguri că împreună putem aduce muzica clasică mai aproape de tinerii din comunitățile vulnerabile din România.

Următorul concert de strângere de fonduri pentru proiectul Rapsodie Rurală va avea loc la Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului București ArCuB (str. Batişte, nr.14), marți, 27 noiembrie, ora 19:00.

Mai multe informaţii şi imagini de la concertul anterior puteti obţine accesând pagina de facebook a proiectuluihttp://www.facebook.com/RapsodieRurala

Pentru donații puteți folosi contul deschis la Raiffeisen Bank RO77RZBR0000060002408002

Beneficiar Fundația Soros

Cod Fiscal: 9730297

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează