Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rapsodie Rurală- muzică clasică pentru copii din sate defavorizate

0
”Rapsodie Rurală” este un nou proiect de intervenţie comunitară prin artă derulat de Fundaţia Soros România în parteneriat cu Fundația Culturală Remember Enescu.Proiectul își propune să aducă muzica clasică mai aproape de comunitățile vulnerabile din România prin organizarea de concerte în trei sate: Dor Mărunt (Călărași), Dumbrava (Prahova) și Luciu (Buzău). Activităţile proiectului îi vor ajuta pe tineri să descopere în muzică sursa nesecată de emoţie şi inspiraţie dar şi să înveţe să organizeze şi să promoveze evenimente culturale.

Pentru a strânge fondurile necesare implementării proiectului ”Rapsodia Rurală”, Fundația Soros și Fundația Remember Enescu organizează în București trei concerte de fundraising, susținute de tineri artiști de la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu”, Liceul de Muzică Sigismund Toduță Cluj Napoca, Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” și Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.

Contribuţia dumneavoastră îi poate ajuta pe copiii din cele trei sate să asiste la un concert de muzică clasică, poate primul din viața lor. Suntem siguri că împreună putem aduce muzica clasică mai aproape de tinerii din comunitățile vulnerabile din România.

Următorul concert de strângere de fonduri pentru proiectul Rapsodie Rurală va avea loc la Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului București ArCuB (str. Batişte, nr.14), marți, 27 noiembrie, ora 19:00.

Mai multe informaţii şi imagini de la concertul anterior puteti obţine accesând pagina de facebook a proiectuluihttp://www.facebook.com/RapsodieRurala

Pentru donații puteți folosi contul deschis la Raiffeisen Bank RO77RZBR0000060002408002

Beneficiar Fundația Soros

Cod Fiscal: 9730297

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.