Râmnicu Vâlcea găzduieşte în această săptămână târgul de carte BookLand

0

Timp de 5 zile, Centrul Comercial River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea se transformă într-un adevărat centru cultural, găzduind în perioada 23-29 aprilie cel mai de amploare târg naţional de carte, muzică, film şi jocuri – Caravana BookLand. Avangardist, dinamic, cult, cool şi prietenos, BookLand te întâmpină cu oferte speciale la peste cele 9000 de titluri expuse, precum şi cu numeroase evenimente, premii, tombole şi momente de neuitat.

„Centrul Comercial River Plaza Mall este la prima colaborare cu BookLand şi suntem nerăbdători să vedem răspunsul clienţilor noştri.  Considerăm că BookLand iese din stereotipul târgurilor clasice de carte, oferind publicului un adevărat mix cultural: lansări de carte, dialoguri, dezbateri, muzică şi dinamism. Dorim ca în permanenţă să ne întâmpinăm vizitatorii cu surprize inedite şi totodată să facilităm accesul la carte”, a declarat Alin Mesea, manager River Plaza Mall.

Aşadar, dragă BookLander, de marţi 24 aprilie până duminică 29 aprilie, între orele 10:00 şi 22:00, te invităm să-ţi iei porţia de cultură la Caravana BookLand din Râmnicu Vâlcea, în cadrul Centrului Comercial River Plaza Mall.

Te aşteptăm cu drag! Povestea continuă.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”


Despre BookLand
Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție, în principalele centre comerciale din România.

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrelă, BookLand integrează şi libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează