Râmnicu Vâlcea găzduieşte în această săptămână târgul de carte BookLand

0

Timp de 5 zile, Centrul Comercial River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea se transformă într-un adevărat centru cultural, găzduind în perioada 23-29 aprilie cel mai de amploare târg naţional de carte, muzică, film şi jocuri – Caravana BookLand. Avangardist, dinamic, cult, cool şi prietenos, BookLand te întâmpină cu oferte speciale la peste cele 9000 de titluri expuse, precum şi cu numeroase evenimente, premii, tombole şi momente de neuitat.

„Centrul Comercial River Plaza Mall este la prima colaborare cu BookLand şi suntem nerăbdători să vedem răspunsul clienţilor noştri.  Considerăm că BookLand iese din stereotipul târgurilor clasice de carte, oferind publicului un adevărat mix cultural: lansări de carte, dialoguri, dezbateri, muzică şi dinamism. Dorim ca în permanenţă să ne întâmpinăm vizitatorii cu surprize inedite şi totodată să facilităm accesul la carte”, a declarat Alin Mesea, manager River Plaza Mall.

Aşadar, dragă BookLander, de marţi 24 aprilie până duminică 29 aprilie, între orele 10:00 şi 22:00, te invităm să-ţi iei porţia de cultură la Caravana BookLand din Râmnicu Vâlcea, în cadrul Centrului Comercial River Plaza Mall.

Te aşteptăm cu drag! Povestea continuă.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”


Despre BookLand
Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție, în principalele centre comerciale din România.

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrelă, BookLand integrează şi libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.