Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Radu Mihăileanu își va prezenta azi cel mai recent film „La source des femmes” în cadrul Festivalului Internaţional de Film Bucureşti

0

START PENTRU FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FILM BUCUREȘTI!

Astăzi începe Festivalul Internaţional de Film Bucureşti, cel mai vechi festival competitiv din Capitală destinat exclusiv filmului de lung-metraj. Cea de-a 8-a ediție se desfășoară timp de o săptămână la Cinema Studio, Studioul Horia Bernea (MȚR) și Sala Elvira Popescu.

Vreme de șapte zile, cinefilii vor avea ocazia să vadă trei clasice de Stanley Kubrick în versiuni restaurate digital, patru filme pentru copii în cadrul unui program special și 22 dintre cele mai importante și titrate producții cinematografice ale anului trecut, dintre care opt vor concura pentru Trofeul festivalului.

„Ostilitățile” sunt deschise de regizorul Radu Mihăileanu, invitatul de onoare al festivalului, care își va prezenta cel mai recent film, La source des femmes / Izvorul femeilor. Proiecția de gală va avea loc în cadrul ceremoniei de deschidere, în această seară la Cinema Studio, începând cu ora 19:00.

——————————————————————————————————————–

Festivalul International de Film Bucuresti este organizat de Fundatia Culturala CHARTA in parteneriat cu FUNDATIA CULTURALA ART PROMO, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei (CNC), Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Centrului Cultural European Sector 6 și al Primăriei Sectorului 6.

 

Partener al evenimentului: Realitatea TV

 

Transportator oficial al festivalului: Tarom

 

Parteneri oficiali: DHL, Țiriac Auto, Air France, Howard Johnson Grand Plaza, Primăria Sectorului 1

Parteneri tradiționali: Uniunea Cineaștilor din România, Institut Francais de Bucarest și Kodak Cinelabs România.

Parteneri media: 24Fun, Radio Guerilla, Cinemagia, BeWhere, Kamikaze, Filmreporter, Liternet, Cinefan, Cineblog.info, Raluk.ro, 121, Port.ro, www.promoafaceri.com, www.mymagicstar.com, www.realitatea.net, ArtAct Magazine, www.studentie.ro, Chestii Urbane

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.