Radu Mihăileanu își va prezenta azi cel mai recent film „La source des femmes” în cadrul Festivalului Internaţional de Film Bucureşti

0

START PENTRU FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FILM BUCUREȘTI!

Astăzi începe Festivalul Internaţional de Film Bucureşti, cel mai vechi festival competitiv din Capitală destinat exclusiv filmului de lung-metraj. Cea de-a 8-a ediție se desfășoară timp de o săptămână la Cinema Studio, Studioul Horia Bernea (MȚR) și Sala Elvira Popescu.

Vreme de șapte zile, cinefilii vor avea ocazia să vadă trei clasice de Stanley Kubrick în versiuni restaurate digital, patru filme pentru copii în cadrul unui program special și 22 dintre cele mai importante și titrate producții cinematografice ale anului trecut, dintre care opt vor concura pentru Trofeul festivalului.

„Ostilitățile” sunt deschise de regizorul Radu Mihăileanu, invitatul de onoare al festivalului, care își va prezenta cel mai recent film, La source des femmes / Izvorul femeilor. Proiecția de gală va avea loc în cadrul ceremoniei de deschidere, în această seară la Cinema Studio, începând cu ora 19:00.

——————————————————————————————————————–

Festivalul International de Film Bucuresti este organizat de Fundatia Culturala CHARTA in parteneriat cu FUNDATIA CULTURALA ART PROMO, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei (CNC), Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Centrului Cultural European Sector 6 și al Primăriei Sectorului 6.

 

Partener al evenimentului: Realitatea TV

 

Transportator oficial al festivalului: Tarom

 

Parteneri oficiali: DHL, Țiriac Auto, Air France, Howard Johnson Grand Plaza, Primăria Sectorului 1

Parteneri tradiționali: Uniunea Cineaștilor din România, Institut Francais de Bucarest și Kodak Cinelabs România.

Parteneri media: 24Fun, Radio Guerilla, Cinemagia, BeWhere, Kamikaze, Filmreporter, Liternet, Cinefan, Cineblog.info, Raluk.ro, 121, Port.ro, www.promoafaceri.com, www.mymagicstar.com, www.realitatea.net, ArtAct Magazine, www.studentie.ro, Chestii Urbane

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează