Public Speaking Support Group / 17 iulie 2010

1

Iti place sa vorbesti in public? Sau poate iti este frica de asta? Oricare ar fi raspunsul vino la Public Speaking Support Group. Aici vei gasi un mediu prietenos in care sa exersezi vorbitul in public.

Scopul acestui proiect este sa devenim speakeri mai buni prin practica. Asa ca, din doua in doua saptamani ne vedem si exersam vorbitul in public.

Formatul este: un speech mare (15-20 de minute), 2-3 speech-uri mici (5-10 minute) urmate de feedback si o parte de teorie. Puteti pregati speech-uri pe orice tema, sugestia noastra este sa vorbiti despre pasiunile voastre. Toti avem pasiuni si oricui ii face placere sa vorbeasca despre ele. La Public Speaking Support Group vezi gasi un loc in care poti vorbi in public si motivatia de a o face. Puteti folosi prezentari Power Point si filmulete in speech-urile voastre sau nu, depinde de voi.

Intalnirile in limba romana au loc din doua in doua sambete, la ora 10:45, la Orange Concept Store. In general dureaza doua ore si jumatate. Intalnirile in limba engleza au loc lmarti, din doua in doua saptamani, la The British Council, la ora 19:45. Intalnirile in engleza dureaza o ora si jumatate.  Este un proiect initiat in cadrul JCI Bucuresti, intalnirile in limba engleza sunt in parteneriat cu The British Council.

Urmatoarea intalnire in limba romana va fi la Orange Concept Store, sambata 17.07.2010, de la 10:45 la 13:30. Pentru participare va puteti inscrie aici: http://tinyurl.com/2v62cap

Urmatoarea intalnire in limba engleza este marti 20.07.2010, de la 19:45 la 21:30. Pentru participare va puteti inscrie aici:: http://tinyurl.com/348834q

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    pot sa vin ca simplu participant sau trebuie neaparat sa tin un speach? inscrierea costa? se ofera cumva un material suport? multumesc anticipat1

Comentează