„Public Speaking Starter”, un proiect dedicat ONG-urilor

0

Proiectul „Public Speaking Starter”, este un proiect dedicat ONG-urilor, prin care tinerii voluntari (sau membrii organizatiei) sa scape de frica de a vorbi in public, sa capete incredere in abilitatea lor de a vorbi in public si sa tina prezentari in public de impact. Acest proiect are la baza un training de 3 ore, pe abilitati de vorbire in public, oferit mai multor ONG-uri aplicanta. El este pornit de Paul Ardeleanu, trainer si coach in vorbire in public.

Ce se face in cadrul trainingului? Trainingul este conceput in 2 parti si dureaza 3 ore. In prima partea, partea teoretica vor fi abordate urmatoarele teme :

  1. Emotiile in vorbitul in public. Cum le gestionezi?
  2. Cum sa structurezi o prezentare pentru a avea un impact cat mai mare?
  3. Cel mai important element despre limbajul non-verbal si para-verbal in public speaking
  4. Cei 2 piloni de baza ai vorbitului in public, care garanteaza succesul in proportie de 99% 

Cea de-a doua parte, partea aplicata, contine :

  1. O prezentare facauta de fiecare participant din training
  2. Feedback pentru fiecare vorbitor

Ce este nevoie sa faci pentru a te inscrie in acest proiect?

  1. Sa fii membru intr-un ONG
  2. Daca aplici pentru acest proiect inseamna ca iti asumi responsabilitatea pentru organizarea trainingului (sa gasesti sala, sa aduci toate materialele necesare, sa anunti trainingul în interiorul organizatiei tale si sa te asiguri ca vor participa minim 12 persoane)
  3. Sa completezi urmatorul formular pana la data de 05 noiembrie , ora 22:00.
  4. In urma aplicatiilor voi selecta 5 ONG-uri. In cazul in care aplicatia ta a fost acceptata, te voi contacta pentru a stabili de comun acord, ziua si ora pentru training. (acesta va fi programat pentru perioada 12.11.2012 – 22.12.2012, nu mai tarziu de aceasta)

Pentru mai multe detalii : paulardeleanu.ro/public-speaking-starter-2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează