Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Public Speaking Starter”, un proiect dedicat ONG-urilor

0

Proiectul „Public Speaking Starter”, este un proiect dedicat ONG-urilor, prin care tinerii voluntari (sau membrii organizatiei) sa scape de frica de a vorbi in public, sa capete incredere in abilitatea lor de a vorbi in public si sa tina prezentari in public de impact. Acest proiect are la baza un training de 3 ore, pe abilitati de vorbire in public, oferit mai multor ONG-uri aplicanta. El este pornit de Paul Ardeleanu, trainer si coach in vorbire in public.

Ce se face in cadrul trainingului? Trainingul este conceput in 2 parti si dureaza 3 ore. In prima partea, partea teoretica vor fi abordate urmatoarele teme :

  1. Emotiile in vorbitul in public. Cum le gestionezi?
  2. Cum sa structurezi o prezentare pentru a avea un impact cat mai mare?
  3. Cel mai important element despre limbajul non-verbal si para-verbal in public speaking
  4. Cei 2 piloni de baza ai vorbitului in public, care garanteaza succesul in proportie de 99% 

Cea de-a doua parte, partea aplicata, contine :

  1. O prezentare facauta de fiecare participant din training
  2. Feedback pentru fiecare vorbitor

Ce este nevoie sa faci pentru a te inscrie in acest proiect?

  1. Sa fii membru intr-un ONG
  2. Daca aplici pentru acest proiect inseamna ca iti asumi responsabilitatea pentru organizarea trainingului (sa gasesti sala, sa aduci toate materialele necesare, sa anunti trainingul în interiorul organizatiei tale si sa te asiguri ca vor participa minim 12 persoane)
  3. Sa completezi urmatorul formular pana la data de 05 noiembrie , ora 22:00.
  4. In urma aplicatiilor voi selecta 5 ONG-uri. In cazul in care aplicatia ta a fost acceptata, te voi contacta pentru a stabili de comun acord, ziua si ora pentru training. (acesta va fi programat pentru perioada 12.11.2012 – 22.12.2012, nu mai tarziu de aceasta)

Pentru mai multe detalii : paulardeleanu.ro/public-speaking-starter-2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.