Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proleasing Grup Open, cea mai nouă cupă de tenis pentru copii, debutează pe 21 octombrie

0

Proleasing Grup, dealer autorizat pentru mărcile Ford și BMW, organizează Proleasing Grup Open – cupă dedicată membrilor juniori ai cluburilor afiliate Federației Române de Tenis. Evenimentul, aflat la prima ediție, se alătură culturii organizaționale a companiei Proleasing de a susține performanța – atât în business, cât și pe teren.

Proleasing Grup Open, care va ridica mingile la fileu începând cu 21 octombrie 2017, este înscris în calendarul competițional al Federației Române de Tenis. Concursul va avea loc la Drive Tennis Club, în Ploiești, iar rezultatele pe care participanții le vor obține se vor contoriza în clasamentul național al Federației.

Evenimentul le este adresat copiilor înmatriculați într-un club de tenis, fiind organizat pentru categoriile de vârstă 10, 12 și 14 ani, atât masculin, cât și feminin.

Înscrierile în competiție se fac pe site-ul Federației Române de Tenis, până în data de 16.10.2017, iar taxa de participare este de 100 de lei/jucător.

20 de înscrieri gratuite

Unul dintre principiile de bază ale Proleasing Grup este implicarea în comunitatea în care activează, încurajarea și susținerea performanței – nu doar în business, ci și pe teren. Din acest motiv, pe lângă organizarea competiției, compania oferă înscrierea gratuită pentru 20 de copii, cât și premii, cupe și diplome primelor 4 locuri, ale fiecărei categorii. Cei 20 de câștigători vor fi selectați, prin tragere la sorți, în data de 20 octombrie.

În funcție de numărul de concurenți înscriși în turneu, data limită la care va avea loc festivitatea de premiere va fi 25 octombrie.

Susținem performanța pe teren și în business, iar implicarea în comunitatea din care facem parte este unul dintre principiile noastre de bază. Încurajăm copiii antrenați în activități sportive, care îi dezvoltă armonios și îi disciplinează în viață. Ne dorim ca această cupă, Proleasing Grup Open, să devină un eveniment anual, așteptat cu entuziasm de micii tenismeni”, precizează Lucian Alexe, General Manager Proleasing Motors.

***

Despre Proleasing Motors.

Proleasing Motors este unul dintre cei mai longevivi și importanți dealeri Ford la nivel național, cu centre integrate de vânzări – service auto în orașele Ploiești, Buzău și Tărgoviște. Proleasing a deschis primul dealership Ford în anul 2001, în orașul Ploiești, fiind urmat de altele în Târgoviște – 2007 și Buzău – 2008.

Deschis în martie 2013, ca urmare a unei investiții de 2,5 milioane de Euro, dealerul BMW Proleasing Motors integrează, pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați, primul showroom BMW din România dezvoltat după noile standarde internaționale ale mărcii, un showroom Mini, un centru integrat service și piese de schimb, cât și o ofertă extinsă de automobile rulate, certificate în programul BMW Premium Selection.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la ieșirea din Ploiești, spre Buzău, pe Șoseaua Ploiești – Buzău, Nr. 505, DN1B.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.