Proiectul PUZ Stirbei este trimis spre analizare

1

Comunicat de presa, 29 octombrie 2010
ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei salută gestul ministrului Culturii de a trimite spre analizare avizul dat proiectului PUZ Stirbei

ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei, organizatorul dezbaterii pe tema Exploatarea economică a patrimoniului construit: studiu de caz – PUZ Stirbei, care a avut loc joi, 28 octombrie, salută initiativa ministrului Culturii si Patrimoniului National (MCPN), Kelemen Hunor, de a întoarce avizul favorabil dat proiectului PUZ Stirbei, spre reanalizare, Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice.

Considerăm că acesta este un act firesc si în acord cu mandatul ministerului de a promova patrimoniul cultural.

Reunirea tuturor părtilor implicate, deopotrivă reprezentanti ai autoritătilor decizionale, ai administratiei publice locale, organizatii non-guvernamentale si reprezentanti ai investitorului, s-a dovedit a fi solutia neechivocă pentru deblocarea unor situatii care afectează binele comunitătii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.