Proiectul PUZ Stirbei este trimis spre analizare

1

Comunicat de presa, 29 octombrie 2010
ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei salută gestul ministrului Culturii de a trimite spre analizare avizul dat proiectului PUZ Stirbei

ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei, organizatorul dezbaterii pe tema Exploatarea economică a patrimoniului construit: studiu de caz – PUZ Stirbei, care a avut loc joi, 28 octombrie, salută initiativa ministrului Culturii si Patrimoniului National (MCPN), Kelemen Hunor, de a întoarce avizul favorabil dat proiectului PUZ Stirbei, spre reanalizare, Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice.

Considerăm că acesta este un act firesc si în acord cu mandatul ministerului de a promova patrimoniul cultural.

Reunirea tuturor părtilor implicate, deopotrivă reprezentanti ai autoritătilor decizionale, ai administratiei publice locale, organizatii non-guvernamentale si reprezentanti ai investitorului, s-a dovedit a fi solutia neechivocă pentru deblocarea unor situatii care afectează binele comunitătii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.