Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat o culegere de povesti rome ce surpind viața la țară. Proiectul ”Împreună pentru o viață mai bună” în comunitatea Vărăști, județul Giurgiu

0

În perioada 5 martie 2018- 4 martie 2021 Asociația A.R.T. Fusion împreună cu Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună și încă 5 parteneri desfășoară proiectul ”Împreună pentru o viață mai bună” în comunitatea Vărăști, județul Giurgiu.


Prin acest proiect ne-am propus scăderea  riscului de sărăcie și excluziune socială pentru 620 de persoane care locuiesc în  zone marginalizate în care există  populație de etnie roma din comuna Varăști, județul Giurgiu.
În luna august am lansat culegerea ”Vărăști și ale sale povești”, unde am unit povestile a 23 de persoane de etnie romă care ne-au împărtășit din experiențele lor de viață.
Prin intermediul acestei culegeri ne dorim să promovăm viața satului, modele din comunitate  și să facem cunoscute tradițiile și obiceiurile, toate prin valorificarea comunității rome.
Culegerea o găsiți pe site-ul Asociației A.R.T. Fusion la secțiunea ”descarcă”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.