Proiectul „Fii Antreprenor!” demareaza la Craiova

0

Oportunitate adresata potentialilor antreprenori, proiectul „Fii antreprenor!” va avea durata de 2 ani, timp in care se vor desfasura serii succesive de training pe durata a 2 saptamani.

Tematica este dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si manageriale, urmate de consiliere in cadrul incubatorului de afaceri pentru cei care decid sa demareze o noua afacere.

Cursurile incep in data de 17 ianuarie 2011 la Craiova, iar in 20 ianuarie 2011 se organizeaza un seminar cu ocazia demararii oficiale a proiectului in cadrul Universitatii din Craiova.

In functie de specificul si amploarea intentiilor de afaceri cu care vin participantii, organizatorii ofera consiliere pentru o abordare optima, pentru intocmirea si optimizarea prin simulare a planului de afaceri. Trainingul si consultanta sunt gratuite, se acopera cheltuielile de cazare la hotel pe perioada cursurilor.

Aria de acoperire a proiectului fiind toata partea de sud a Romaniei, echipa din Craiova avand ca grup tinta potentialii antreprenori din regiunea Oltenia.

Pentru detalii si inscrieri se poate vizita site-ul fiiantreprenor.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează