Proiect de modernizare a Halelor Centrale din Ploiesti / 70.000 de euro

0

Primăria Ploieşti va aloca suma de 70.000 de euro, din bugetul pentru acest an, pentru proiectul de modernizare a halelor centrale, urmând ca anul viitor să demareze lucrările de renovare a actualei clădiri, monument de arhitectură, vechi de peste 80 de ani.

Lucrările propuse pentru investiţia „Modernizare imobil Halele Centrale”, care stau la baza întocmirii documentaţiei de proiectare sunt refacerea reţelelor tehnico-edilitare de la subsol, refacerea din punct de vedere arhitectural a interiorului, schimbarea pavimentului, înlocuirea tâmplăriei din metal, redimensionarea şi amenajarea standurilor de la parter şi etaj.

via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează